Rondvaart en stadswandeling Maastricht

Een geslaagd personeelsuitje in Maastricht: Ga samen wandelen en varen en neem uw collega's mee naar een leuk restaurant:

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart Maastricht
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu 

Ontspannen begin van uw bedrijfsuitje in Maastricht 

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Maastricht. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart Maastricht

Hierna stapt u aan boord, het opstappunt is bij de bekende Sint Servaasbrug. Deze eeuwenoude brug verbindt de binnenstad met de populaire wijk bij het station: Wyck. Deze wordt wel het ‘Notting Hill’ van Maastricht genoemd. Hier vindt u veel leuke speciaalzaakjes, bijzondere restaurants, terrasjes onder de bomen op straat én een gemoedelijke sfeer. Nadat u Wyck heeft kunnen bekijken vaart u langs de nieuwe céramique wijk, met veel moderne appartementengebouwen. Hier ziet u ook het Bonnefantenmuseum met een wat ruimtevaart-achtig uiterlijk. En verderop staat het Gouvernement (groot provinciehuis) dat zelfs deels ín het water is gebouwd. U vaart langs de omwalling die vroeger maar liefst acht meter hoog was, en u ziet de Onze Lieve Vrouwenkerk vanaf het water. Uw gids vertelt u er alles over. Geniet van de relaxte sfeer op het water!

Stadswandeling door mooi Maastricht 

Uw Maastrichter stadsgids staat op de kade klaar voor uw groep. Hij heeft een mooie route voor u uitgestippeld. Het Vrijthof is natuurlijk één van de meest bekende plekken van Maastricht. Veel festiviteiten vinden hier plaats, zoals het Preuvenemint (een proeverijenfestijn in de zomer) maar ook de concerten van André Rieu, de kermis en magisch Maastricht (winterfeest-kermis-kerstmarkt-ijsbaan) worden hier gehouden. Aan het plein zijn veel leuke restaurants te vinden. Verder valt de felrode Sint Janskerk op, en natuurlijk de twee torens van de Sint Servaas Basiliek.

Maar Maastricht heeft meer te bieden. Bijvoorbeeld de mooiste boekhandel van Nederland, of het imposante stadhuis dat aan een gezellig plein ligt. Ook vindt u hier een oude bisschopsmolen met vlaaienbakkerij en speciaalbier kroegjes. U krijgt een selectie uit de bezienswaardigheden te zien en u hoort de leukste anekdotes onderweg. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Etentje: een 3 gangen keuzemenu 

Ook in dit restaurant staat een gezellige tafel voor u klaar. Hoog tijd voor een heerlijk driegangendiner! Ter plekke maakt u een keuze uit de uitgebreide kaart. Er is voor ieder wat wils. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Maastricht samen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. U kunt overdekt zitten als dit nodig is. In de winter vaart u langs de feestelijk verlichte skyline in een comfortabel verwarmde boot.

Review Rondvaart en stadswandeling Maastricht

F.V. de Niet: "Het was een prachtige en leerzame en smakelijke dag. Alles van dit groepsuitje was goed geregeld door Stadsarrangement."

Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje in Maastricht!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 67 € 73,03
31 - 60 € 65 € 70,85
Inclusief
· Ontvangst met drankje (fris/koffie/thee)
· Rondvaart door Leiden van zo'n 50 minuten, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Extra tijd inplannen voor een stop bij de St. Pietersberg? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie