Rondvaart en stadswandeling in Mechelen


Maak een ontspannen stadswandeling, een relaxte rondvaart én bezoek twee lokale toprestaurants! Verras uw collega's met deze ontspannen teambuilding in Mechelen: 

  • Lunch (huisgemaakte soep, luxe belegd broodje en 1 consumptie)
  • Rondvaart door Mechelen
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze

Uw groepsuitstap in Mechelen begint met een lunch 

In een restaurant in de binnenstad staat een mooie tafel voor u klaar. Hier kunt u het uitje ontspannen beginnen met een lunch. Deze lunch bestaat uit huisgemaakte soep en diverse broodjes met luxe beleg. U kiest zelf wat u erbij wilt drinken, er is keuze uit koffie, thee, of fris.

Rondvaart Mechelen

Hierna stapt u aan boord voor één van de mooiste vaartochten van Vlaanderen. U vaart door de jachthaven van Mechelen en langs de mooie luxe appartementen aan de Dijle. U ziet Lamot, een brouwerij uit de 17e eeuw. Het gebouw bestaat een historisch monument gecombineerd met een modern glazen pand. Het is nu in gebruik als congrescentrum. Verderop is uw uitzicht vooral groen: U vaart langs het grootste park van Mechelen, dat aan het water ligt. Hierna ziet u de moderne gebouwen en gezellige drukte op de campus van de Hogeschool (meer dan 5.000 studenten) Om de afwisseling compleet te maken passeert u een watermolen en zet u via de spoorwegbruggen koers naar natuurgebied de Nekker. Dit is een oase van rust en groen. Een heel gevarieerde rondvaart dus!  

Stadswandeling met eigen gids

Uw Mechelse stadsgids staat al bij de kade te wachten op uw groep. Hij neemt u met veel plezier mee door de mooie binnenstad. Mechelen kende een bloeitijd die stadspaleizen, historische kerken en prachtige gildehuizen heeft opgeleverd. Aan de Grote Markt staat de bekende Sint Romboutskathedraal die bijna 100 meter hoog is. Hier vindt u ook prachtige historische pandjes met verschillend gekleurde gevels, en het stadhuis. Het plein heeft veel leuke restaurants en terrasjes en doet Italiaans aan door de lichte steensoorten die gebruikt zijn. U ziet een aantal bezienswaardigheden, hoort leuke verhalen onderweg en loopt door 'onontdekte' klinkerstraatjes. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Verzorgd diner 

In het tweede restaurant van deze groepsuitstap gaat u samen aan tafel voor het diner. Iedereen kiest een hoofdgerecht met alles erop en eraan. Kiest u voor vis, vlees of vegetarisch? De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit, inclusief bijgerechten. Er is voor ieder wat wils, iedereen kan ontspannen genieten. Eet smakelijk!

In welke restaurants gaat u eten?
We zorgen ervoor dat u en uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. U gaat uit eten in een van onze partnerrestaurants. Dit zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
De rondvaart is mogelijk van 4 april t/m 4 november. (In de maanden maart en november kunt u ook varen, maar alleen op zaterdag). Kies voor ons walking dinner in de maanden dat er niet gevaren wordt!

Beleef deze ontspannen groepsuitstap samen in Mechelen!

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
Inclusief
· Verzorgde lunch incl. 1 consumptie (koffie/thee/melk/fris)
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Rondvaart van 45 minuten door Mechelen, inclusief schipper
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief bijgerechten

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Lunch
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie