Rondvaart en stadswandeling Hoorn

Een geslaagd bedrijfsuitje in Hoorn: Ga samen wandelen en varen en neem uw collega's mee naar een leuk restaurant:

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart door Hoorn
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Start van uw bedrijfsuitje in Hoorn

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Hoorn. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart in Hoorn

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart door Hoorn, waarbij uw schipper ook de gids is. U vaart langs woonarken en vervolgens onder een historische brug door. En dan is daar ineens de prachtige Binnenhaven. Hier liggen de wat sportievere schepen aan de historische kades. Hier vindt u het rijtje bijzondere gevels (Veermanskade) dat op elke ansichtkaart te vinden is. U vaart verder richting de bijzondere Hoofdtoren, nu in gebruik als restaurant. Hier treft u de bruine vloot aan.

Als u doorvaart komt u bij het Oostereiland. De voormalige gevangenis is nu een gezellige plek met appartementen, hotel, museum en filmhuis. U vaart een stukje over het IJsselmeer, omringd door surfers, waterskieërs en zeilers. In de verte ziet u de schouwburg van Hoorn die aan het water staat, en wat dichterbij ziet u het begin van het nieuw aan te leggen stadsstrand. Hierna vaart u de binnenstad weer in. Geniet van de contrasten in deze afwisselende rondvaart!

Wandeling door de oude binnenstad

Uw eigen gids staat uw groep al op te wachten bij de kade. Deze Horinees (oorspronkelijke inwoner van Hoorn) heeft een mooie route voor u uitgestippeld. De Roode Steen is het centrale plein van Hoorn, met rondom terrasjes en gezellige restaurant. Het grote (en omstreden) JP Coen standbeeld kunt u niet missen. Op het plein zijn De Waag, een groot hoekpand en het Westfries museum met de blauwgele luiken de grote blikvangers. Hier vandaan ben je in een paar stappen bij het IJsselmeer, de historische bierkades en u loopt zó het gezellige winkelhart in. Tijdens deze wandeling is er tijd voor een aantal highlights, maar ook voor onontdekte straatjes en steegjes in het centrum. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Diner: 3 gangen keuzemenu 

U wordt gastvrij ontvangen in een restaurant in het centrum van Hoorn. Het is hoog tijd om te genieten van een heerlijk driegangendiner!Ter plekke maakt u een keuze uit de uitgebreide kaart. Er is voor ieder wat wils. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Hoorn samen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is mogelijk van 1 april t/m 1 oktober. U vaart in een open boot met een stille elektrische motor. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Reviews Rondvaart en stadswandeling Hoorn

Drie Gasthuizen Groep: "We hebben genoten van alles. De medewerkers van de stadswandeling en rondvaart waren heel vriendelijk." 
De heer Gouman: "Wij hadden de stadswandeling geschrapt, maar dat is zeker goed gemaakt door de rondvaart. Dit was een geweldig uitje."

Bezoek een toprestaurant en geniet samen van een afwisselend bedrijfsuitje in Hoorn!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 67 € 73,03
31 - 60 € 65 € 70,85
Inclusief
· Ontvangst met drankje (fris/koffie/thee)
· Rondvaart door Hoorn van 1 uur, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Diner: 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie