Rondvaart en stadswandeling Groningen


Een geslaagd bedrijfsuitje in Groningen:
 Ga samen wandelen en varen en neem uw collega's mee naar twee leuke restaurants:

  • Lunch (huisgemaakte soep, luxe belegd broodje en 1 consumptie)
  • Rondvaart door Groningen
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Start van uw bedrijfsuitje in Groningen: verzorgde lunch 

In een restaurant in de binnenstad staat een mooie tafel voor u klaar. Hier ontmoet u elkaar en begint het uitje met een ontspannen lunch. Deze bestaat uit huisgemaakte soep en diverse broodjes met luxe beleg. U kiest zelf wat u erbij wilt drinken. Er is keuze uit koffie, thee, melk, of fris.

Rondvaart in Groningen

Hierna stapt u aan boord. Uw rondvaart begint vlakbij het Groninger Museum, een bijzonder en kleurig geheel van op het oog drie verschillende bouwwerken. De rondvaart is daadwerkelijk een rondje om de stad heen, met als extraatje een stukje Eemskanaal met een heel modern uitzicht. In de binnenstad vaart u langs de Noorderhaven met pakhuizen, bijzondere gevels en monumentale woonschepen. De Prinsentuinmuur met de Zonnewijzerpoort is de doorgang naar een verborgen stukje stad. Ook vaart u pal langs de Italiaans aandoende pastelkleurige Stadsschouwburg om bij de Oosterhaven te komen, het domein van de watersporters. Onderweg doen brugwachters driemaal een brug open voor de boot. Geniet samen van deze afwisselende rondvaart!

Mooie stadswandeling met gids

Na de rondvaart staat de stadsgids al voor u klaar aan de kade. Hij heeft een mooie route voor u uitgestippeld. Groningen is een Hanzestad met prachtige pakhuizen aan de grachten en een schitterende Stadsschouwburg die zó in Italië had kunnen staan. De bekende Martinitoren torent hoog boven de stad uit. Nieuw (eind 2019 geopend) is het Forum, een hoog, glad en hoekig bouwwerk op een plein vlak achter de Grote Markt. De bibliotheek en het filmhuis zijn in dit pand te vinden, verder zijn er culturele activiteiten. Een leuke tegenstelling is het Goudkantoor: een historisch pand in warme kleuren met veel ramen, luiken en beeldhouwwerk. De gids pikt er in Groningen een aantal highlights uit en vertelt u onderweg de leukste anekdotes. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

3 gangen keuzemenu naar eigen smaak

U wordt gastvrij ontvangen in het tweede restaurant van de dag. Het is hoog tijd om te genieten van een heerlijk driegangendiner!Ter plekke maakt u een keuze uit de uitgebreide kaart. Er is voor ieder wat wils. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Groningen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week! De rondvaart is het hele jaar mogelijk. Er wordt gevaren met fluisterstille boten die helemaal overdekt zijn als het nodig is. De boten kunnen verwarmd worden, en er is een toilet aan boord. Eén van de boten heeft een rolstoellift.

Reviews Rondvaart en stadswandeling Groningen

PV Kollumerland: "Lekker relaxed van Groningen kunnen genieten."  
PV Bosker: "De reacties op dit groepsuitje waren positief, onze complimenten. Het diner was heerlijk, duidelijke informatie, bedankt!"

Geniet van de stad en het bezoek aan twee lokale toprestaurants. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje!

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
· Verzorgde lunch incl. 1 consumptie (koffie/thee/melk/fris)
· Rondvaart door Groningen van 1 uur, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
13.30 uur Lunch
15.15 uur Rondvaart
16.15 uur Stadswandeling
17.45 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes