Rondvaart en stadswandeling Gent


Een groepsuitstap in Gent met een stadswandeling, een rondvaart én een bezoek aan twee lokale toprestaurants. Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje: 

  • Lunch (huisgemaakte soep, luxe belegd broodje en 1 consumptie)
  • Rondvaart door Gent
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze

Uw teambuilding in Gent begint met een lunch 

In een restaurant in de binnenstad staat een mooie tafel voor u klaar. Hier kunt u het uitje ontspannen beginnen met een lunch. Deze lunch bestaat uit huisgemaakte soep en diverse broodjes met luxe beleg. U kiest zelf wat u erbij wilt drinken, er is keuze uit koffie, thee, of fris.

Rondvaart door Gent

Hierna stapt u aan boord. Het is prettig varen in deze stille elektrische fluisterboot. De rondvaart begint in het centrum. Aan de Graslei en de Korenlei staan de panden met de beroemde gevels die u op de ansichtkaarten vindt. Vanaf het water heeft u ook een prachtig zicht op bijvoorbeeld de bekende Sint Baafskathedraal met de kenmerkende hoge toren, de grijsblauwe toren van de Sint Niklaaskerk en de Belforttoren met de draak op de top van de toren. Deze worden samen ook wel de 'drie torens' genoemd. Tijdens deze rondvaart komt u ook langs mooie kastelen, kloosters en gildehuizen. Uw schipper vertelt u er alles over.  

Historische stadswandeling door Gent

Na de vaartocht wacht uw gids u op bij de kade. Hij neemt u met veel plezier mee door de mooie binnenstad, en speelt leuk in op de sfeer in uw groep. Gent is een historische stad met de dynamiek van een studentenstad. Naast de 'drie torens' zoals hierboven genoemd biedt Gent nog veel meer. Bijvoorbeeld de historische toegangspoort naar de Oude Vismijn. Dit imposante pand is uitgebreid met een moderne glazen aanbouw. Wat vindt u ervan? Het Gravensteen is een historische burcht die verschillende functies heeft gehad in het verleden. Het Patershol is een middeleeuwse wijk die vrijwel intact is gebleven. De gids pikt er een aantal bezienswaardigheden voor u uit. Maar u loopt ook door 'ontontdekte' leuke straatjes en steegjes. Onderweg hoort u de leukste verhalen. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Verzorgd diner 

In het tweede restaurant van deze groepsuitstap wordt u opnieuw in de watten gelegd. U schuift aan en kiest een hoofdgerecht met alles erop en eraan. Kiest u voor vis, vlees of vegetarisch? De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit, inclusief bijgerechten. Er is voor ieder wat wils, iedereen kan ontspannen genieten. Eet smakelijk!

In welke restaurants gaat u eten?
We zorgen ervoor dat u en uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. U gaat uit eten in een van onze partnerrestaurants. Dit zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week, het hele jaar door!   

U beleeft een ontspannen en perfect verzorgde teambuilding in Gent!

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 62 € 65,72
31 - 60 € 59 € 62,54
Inclusief
· Verzorgde lunch incl. 1 consumptie (koffie/thee/melk/fris)
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Rondvaart van 50 minuten door Gent, inclusief schipper
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief bijgerechten

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Lunch
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes