Rondvaart en stadswandeling Brugge

Een groepsuitstap in Brugge met een stadswandeling, een rondvaart én een bezoek aan een lokaal toprestaurant. Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje: 

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart door Brugge
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze

Uw teambuilding in Brugge begint met een drankje

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Brugge. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart in Brugge

Uw bedrijfsuitstap gaat verder met een ontspannen rondvaart door de smalle grachten van de stad (de Brugse Reien). Brugge heeft meer dan vijf miljoen bezoekers per jaar, en is dan ook vaak gezellig druk. De rondvaart is een must, niet voor niets heeft Brugge als bijnaam 'Venetië'. Veel van de mooie historische panden staan pal aan de vaarroute ín het water. Ervaar het contrast tussen de drukte in de stad en de relaxte sfeer op het water. Let op de prachtige historische panden met verschillende kleuren, gevels en steensoorten. Als u een stukje door het groen vaart ziet u in de verte de Onze Lieve Vrouwetoren, hét oriëntatiepunt van Brugge. Uw gids zorgt voor leuke verhalen. Geniet samen van deze unieke rondvaart!  

Historische stadswandeling door Brugge

Als u weer vaste grond onder de voeten heeft, maakt u kennis met uw enthousiaste stadsgids. Samen loopt u een mooie route door het centrum van Brugge. Het historische centrum staat in z'n geheel op de Unesco Werelderfgoedlijst. U krijgt een aantal van de vele highlights zien. Bijvoorbeeld het Belfort, waarbij de hoge halletoren opvalt. Deze staat pal aan de Grote Markt, waar het altijd gezellig druk is. Hier vindt u mooie trapgevels, het markante witte gebouw van het Proviniciaal Hof, en veel toeristen die een koets pakken. De gids vertelt u onderweg de leukste anekdotes en zorgt ervoor dat de wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Verzorgd diner 

In het tweede restaurant van deze groepsuitstap wordt u opnieuw in de watten gelegd. U schuift aan en kiest een hoofdgerecht met alles erop en eraan. Kiest u voor vis, vlees of vegetarisch? De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit, inclusief bijgerechten. Er is voor ieder wat wils, iedereen kan ontspannen genieten. Eet smakelijk!

In welke restaurants gaat u eten?
We zorgen ervoor dat u en uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. U gaat uit eten in een van onze partnerrestaurants. Dit zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week. De rondvaart is mogelijk van 21 maart t/m 11 november. In Brugge vaart u in een open boot. Reserveer ons walking dinner in de maanden dat er niet gevaren wordt!  

U beleeft een ontspannen en perfect verzorgde teambuilding in Brugge!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 95,59
15 - 30 € 77 € 93,17
31 - 60 € 75 € 90,75
Inclusief
· Ontvangst met drankje (fris/koffie/thee)
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Rondvaart van 30 minuten door Brugge, inclusief schipper
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief bijgerechten

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Rondvaart
16.30 uur Stadswandeling
18.00 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie