Walking Dinner Amersfoort

Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Amersfoort? Dan is dit uw arrangement! Samen gaat u uit eten in 3 restaurants op één avond. Inclusief drankjes. Tussen de gangen door zorgt de stadsgids voor een leuke wandeling. Maak uw collega's blij met dit walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Amersfoort

U komt samen in een mooi restaurant in de binnenstad van Amersfoort. Hier begint uw teamuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief. Hierna maakt u kennis met uw gids.

Stadswandeling in Amersfoort

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route door het hart van Amersfoort. Amersfoort heeft alles: een gezellig historisch centrum, grachten en zelfs een 'nieuw' hip gebied. De gids laat u een aantal van de beroemde muurhuizen zien, en maakt een selectie uit de mooiste bezienswaardigheden zoals de Koppelpoort of het hofje. De 'Nieuwe stad' is een hip gedeelte van Amersfoort. Het ligt aan de Eem. Hier hebben fabrieken een heel nieuwe bestemming gekregen als atelier, werkplaats of restaurant. De stadsgids maakt een leuke selectie waarbij hij rekening houdt met de loopafstanden. Onderweg hoort u de leukste anekdotes. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In een gezellig restaurant in hartje Amersfoort kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U gaat hier verder met het hoofdgerecht, en kiest allemaal een favoriet gerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht inclusief bijgerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, met gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. 

Dessert ter afsluiting van uw bedrijfsuitje

U wandelt samen door de binnenstad naar het derde partnerrestaurant. Hier rondt u dit afwisselende uitje op een feestelijke manier af met een heerlijk dessert. Dit is een dessert naar keuze of een Grand Dessert. Heeft u iets te vieren? Dan is dit arrangement bij uitstek geschikt omdat u steeds naast iemand anders aan tafel zit! Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden. 

In welke restaurants gaat u eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (rol van het water, historie, Eemplein) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners van Amersfoort hebben de wandelingen voldoende verrassingen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Verras uw collega's met dit afwisselende personeelsuitje in Amersfoort!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 83 € 90,47
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 50 € 75 € 81,75
51 - 100 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
· 17.00 uur Voorgerecht
· 18.00 uur Stadswandeling
· 19.00 uur Hoofdgerecht
· 20.30 uur Korte wandeling
· 20.35 uur Nagerecht
· 21.15 uur Einde (schatting)

De tijdsindeling:
Dit arrangement kunt u ook overdag doen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Wilt u een andere tijdsindeling? Vraag het bij ons op!

Reserveren Meer informatie