Oudhollandse spel- en quizdag Amsterdam

Ontvangst
U wordt ontvangen in een gezellig restaurant in hartje Amsterdam met een welkomstdrankje. Daarna gaat u de welbekende Oudhollandse spelletjes spelen.

Oudhollandse spelletjes

Voorbeelden hiervan zijn Sjoelen en Trekbiljart. Maar ook de Tollebak, het Hamertjesspel en Kat en Muisspel zullen niet ontbreken. Gedurende anderhalf uur maakt u onder begeleiding hernieuwd kennis met deze leuke spelletjes van weleer waaraan we nog steeds veel plezier kunnen beleven.

Hollandquiz

Na de spelletjes wordt uw dag vervolgd met de Hollandquiz. Uw quizmaster heet u welkom en stelt uw team allerlei vragen over Holland,compleet met muziekfragmenten en beeldvragen. Welk team mag zich de winnaar noemen en de prijs in ontvangst nemen?

Driegangendiner
Daarna krijgt u een driegangendiner aangeboden en kunt u nog eens napraten over dit leuke Oudhollandse dagje in Amsterdam.

Optioneel "Floating BBQ"
Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Groepsgrootte
15 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Oudhollandse spelletjes met begeleiding
- Holland quiz met quizmaster
- Prijsuitreiking
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie