Muscleball arrangement Almere

Ontvangst in Almere
U wordt door onze instructeur gastvrij ontvangen in een sporthal waar u zich kunt omkleden voor een geheel nieuwe sportervaring.

Muscleball teambuilding in Almere
Houd uw team van sport en beweging? En wilt u weleens iets geheel nieuws uitproberen dan is dit uw arrangement. Muscleball maakt van fitness een teamsport. Bij Muscleball beweeg je door te duwen, te klimmen en te spelen met de bal. Het is de enige sport waarbij u alle spieren in het lichaam gebruikt. Hoe ziet uw dag er dan uit? Als eerste is er een korte warming-up, daarna legt de instructeur alle onderdelen van de sport uit. Als de teams zijn ingedeeld wordt er wedstrijden gespeeld van 5 tegen 5. De deelnemers die niet spelen kunnen de anderen uiteraard aanmoedigen. Er wordt regelmatig gerouleerd zodat iedere deelnemer ruimschoots aan de beurt komt.
Muscleball is zeker geen mannensport, ook dames kunnen gewoon meedoen. Deelnemers dienen wel zelf sportkleding, binnensportschoenen en (eventueel een handdoek als u wilt douchen) mee te nemen. Voor hesjes en consumpties wordt gezorgd. Elke deelnemer krijgt tijdens het Muscleball toernooi 2 consumpties (hierbij is er keuze uit een flesje water of een flesje vitaminewater). 

Driegangen keuzediner
Na afloop van deze sportieve dag sluit u deze teambuilding in Almere af in een mooi restaurant. Hier geniet u samen met de andere sportievelingen van een heerlijk driegangen keuzediner. Uiteraard houden wij het gehele personeelsuitje rekening met eventuele dieetwensen.

Meer zien van Muscleball?
Klik hier voor een introductiefilmpje van Muscleball.

Groepsgrootte
20 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 30 € 86 € 98,90
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Muscleball toernooi van 3 uur onder leiding van een instructeur
- Huur van de sportzaal
- 2 consumpties (waterflesje of vitaminewater) tijdens het toernooi
- Driegangen keuzediner bij een restaurant in hartje stad

Reserveren Meer informatie