Moordspel in Roermond

Zalig dineren en zijdelings een moord ophelderen. Verras uw collega's met dit opwindende bedrijfsuitje in centrum Roermond.

Gastvrije begroeting in de binnenstad van Roermond

U mag uitzien naar een fijne entree voor uw groepsuitje in dit goed bezochte restaurant. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden.

Een teamuitje of een boek van Baantjer?

  • De arme lady Butterfly, een enorm rijke dame van oude adel, komt in een verdachte situatie om het leven.
  • Of de baksteen naast haar lichaam de oorzaak was, is de vraag….
  • Laat u verbluffen door haar merkwaardige levenswandel.
  • De butler van de Lady heeft zijn woordje klaar. Hij brengt u op de hoogte van alle details. Via hem krijgt u te horen wat er in het autopsierapport staat en hoe het ongeval/de moord zich vermoedelijk heeft afgespeeld.
  • Er duikt een online-video op waarin de Lady spreekt over het wijzigen van haar testament.
  • Uw team wordt aangesteld om de moordenaar te ontmaskeren!

Heerlijk diner helpt de detectives op weg

Laat er geen misverstand over bestaan: de meeste moorden waar u van heeft gehoord zijn uiteindelijk tijdens het eten van een heerlijke maaltijd opgelost. Het lijkt ons dus het beste om u en uw gezelschap te verrassen met een extra lekker driegangendiner. Elke gang is er keuze uit meerdere gerechten. Er is ons veel; aan gelegen dat de dader z.s.m. gepakt wordt! Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Een afdelingsuitje in Roermond wordt altijd een feest! Het moordspel is ook met grote gezelschappen te doen. Wij zorgen er dan voor dat er meer acteurs zijn om diverse extra personages te vertolken.

Review bedrijfsuitje

DHL Beringe: "Helemaal super! Goed geregeld en alles fijn verzorgd! Voor het eten, het personeel (restaurant en Stadsarrangement.nl) en onze mysterieuze vriend niets dan lof! Klantenservice was perfect, wij zijn ook erg tevreden met de extra mogelijkheden die jullie ons geboden hebben mb.t. de factuur (drankjes incl. etc.)"

DHL Supply Chain Campus Venlo: "Het eten was voortreffelijk. De acteur was geweldig, hij is erg enthousiast en veelzijdig en brengt dit ook op de mensen over. Het totaalplaatje klopte helemaal, alles vloeide tijdens ons bedrijfsuitje mooi in elkaar over, de aankomst, het eten, het moordspel. Een 10! Het contact met Stadsarrangement was wederom heel prettig en goed geregeld!"

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 80 € 62 € 67,58
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie