Moordspel in Roermond

Zalig dineren en zijdelings een moord ophelderen. Verras uw collega's met dit opwindende bedrijfsuitje in centrum Roermond.

Gastvrije begroeting in de binnenstad van Roermond

U mag uitzien naar een fijne entree voor uw groepsuitje in dit goed bezochte restaurant. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden.

Met uw collega's de moordenaar vinden

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Roermond, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Heerlijk diner helpt de speurders op weg

Wijd en zijd is bekend dat het beste recherchewerk plaatsvindt tijdens een heerlijk etensmaal. Om die reden wordt u vergast op een heerlijk driegangendiner met een brede variatie per gang. Het opsporingsteam moet zo veel mogelijk genieten om tot resultaat te geraken. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Review bedrijfsuitje

DHL Beringe: "Helemaal super! Goed geregeld en alles fijn verzorgd! Voor het eten, het personeel (restaurant en Stadsarrangement.nl) en onze mysterieuze vriend niets dan lof! Klantenservice was perfect, wij zijn ook erg tevreden met de extra mogelijkheden die jullie ons geboden hebben mb.t. de factuur (drankjes incl. etc.)"

DHL Supply Chain Campus Venlo: "Het eten was voortreffelijk. De acteur was geweldig, hij is erg enthousiast en veelzijdig en brengt dit ook op de mensen over. Het totaalplaatje klopte helemaal, alles vloeide tijdens ons bedrijfsuitje mooi in elkaar over, de aankomst, het eten, het moordspel. Een 10! Het contact met Stadsarrangement was wederom heel prettig en goed geregeld!"

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie