Wie is de verrader in Roermond?

Exclusief bedrijfsuitje in Roermond. Laat u tijdens de opdrachten niet misleiden. Wie is de Mol in uw team? Zoek naar aanwijzingen. Of bent u het zelf?

Uw groepsuitje beleeft een geriefelijk begin

De ontvangst vindt plaats in de het prachtige centrum van Roermond. Met een aperitief, start u het uitje ontspannen en gezellig.

Wie is de mol rond Stationsplein en Roerkade

De spelinstructeur doet de bedoeling van het spel uit de doeken. Een individuele opdracht beslist met welke collega's u een team vormt. Ieder team (van ca. 7 personen) voert via een speciaal ontwikkelde app allerlei opdrachten uit. Maar pas op, want in het geniep wordt u tegengewerkt door de Mol!

De opdrachten die u in de stad uitvoert, kunnen stiekem worden gesaboteerd door de spion! Aan het eind van het spel komt iedereen samen en wordt er een daverende finale gespeeld.

Onder het genot van een drankje zijn er vervolgens leuke prijsjes voor het beste team en voor de mol van minst presterende team. Na ongeveer drie uur is het spel ten einde. U zult versteld staan hoe snel de tijd is gegaan!

En dan nu het serieuze werk: heerlijk dineren!

Na de commotie van het spel, gaat u smullen van een voortreffelijk driegangenmenu. Er is elke gang een keuze te maken uit meerdere lekkernijen.

Een afdelingsuitje in Roermond is echt een aanrader!

Groepsgrootte
15 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 39 € 82 € 94,30
40 - 60 € 78 € 89,70
61 - 80 € 75 € 86,25
81 - 200 € 72 € 82,80
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Wie is de verrader spel
- Alle materialen voor het spel
- Prijsuitreiking en afsluitend drankje bij bekendmaking mollen
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie