Moordspel in Almere

Prettig tafelen en zijdelings de moord ophelderen. Nodig uw collega's uit voor dit zinderend bedrijfsuitje in Almere!

Hartelijk ontvangst in de binnenstad van Almere

Uw personeelsuitje heeft zijn start in een nauwkeurig uitgekozen toprestaurant. U en uw collega's krijgen een welkomstdrankje bij het ontvangst.

Denk als inspecteur 

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Almere, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Een heerlijk diner maakt uw missie compleet

Wijd en zijd is bekend dat het beste recherchewerk wordt gedaan wanneer men met elkaar zit te eten. Als bijdrage aan de ontmaskering van de schaamteloze crimineel die ons onze beste gast heeft ontnomen, bieden wij u een driegangendiner met extra veel keuze uit lekkernijen aan. Allemaal om het onderzoek naar de moord te ondersteunen. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Uw groepsuitje in de bloeiende binnenstad van Almere kan niet spannender! Maar afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we wel altijd extra acteurs inzetten om het moordspel te verlevendigen.

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie