Moordspel in Arnhem

Ontmasker de dader terwijl u van een heerlijk diner geniet. Moordspel als teamuitje in Arnhem is alle verwikkelingen waard!

In de binnenstad van Arnhem wordt u gastvrij onthaald

Het hartverwarmend ontvangst van uw personeelsuitje heeft plaats in een goed bezochte eetgelegenheid. In een gezellige sfeer geniet u van een glaasje.

Het kleinste detail kan bepalend zijn voor succes

Uw bedrijfsuitje kent een onverwachte wending wanneer er schokkend nieuws binnenkomt. Vannacht is op 69-jarige leeftijd de in de high society vermaarde Lady Butterfly op een verdachte manier om het leven gekomen. De baksteen naast haar stoffelijk omhulsel lijkt de oorzaak te zijn.

Onderzoek leidt naar haar mysterieuze levenswandel.

Met een waterval van woorden komt de butler van de Lady zich aan u voorstellen. Hij blijkt het autopsierapport te hebben ingezien en lijkt meer te weten over de dramatische lotgevallen van zijn werkgeefster. Een bericht van de Lady, die vlak voor haar dood gefilmd moet zijn, maakt duidelijk dat ze haar nalatenschap heeft veranderd…

Bundel uw denkkracht en kom erachter wie de moordenaar is.

Elk gerecht draagt bij aan het strafrecht!

Iedereen weet wel zo'n beetje dat de grootste moordzaken in de historie aan tafel zijn opgelost. Het lijkt ons dus het beste om u en uw gezelschap te verrassen met een extra lekker driegangendiner. Elke gang is er keuze uit meerdere gerechten. Het is het minste dat we kunnen doen. Medewerkers die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze flexibiliteit.

Uw groepsuitje in de levendige binnenstad van Arnhem kan niet spannender! Maar afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we wel altijd meer acteurs inzetten om het moordspel te verlevendigen.

Review bedrijfsuitje

FBTO: "Hoewel het ons in het begin redelijk ingewikkeld leek, lieten wij ons als groep al snel in het verhaal meeslepen. Deze activiteit was hilarisch. We hebben dan ook lang nagepraat over deze ervaring. Het eten was gewoon goed, de service prima. Onze dank en complimenten voor een geweldig bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie