Kroegsport Amsterdam


Beleef een origineel teamuitje in Amsterdam. In een feestelijk café ontdekt u de leukste spellen die je in een kroeg kunt doen.

Ontdek deze selectievermaarde kroegspellen

Gooi doubles en triples tijdens een darttoernooi. Ga op zoek naar de Bull 's Eye! Of wat dacht u van sjoelen of een Poolbiljart wedstrijd? Ten slotte neemt u de spatel ter hand om het schuim in bedwang te houden tijdens een leerzaam biertaptoernooi!

Wie sleept de hoofdprijs weg?

De drankjes zijn bij het evenement inbegrepen. Er is een prijsje voor de winnaar van het klassement. Hij/zij wordt met roem en respect overladen tijdens de speciale prijsuitreiking. U ziet terug op een geslaagd evenement in een gastvrije ambiance!

Diner als sluitstuk van uw bedrijfsuitje in Amsterdam

Na het darten, poolen, mexen en bier tappen gaat u met zijn allen aan tafel voor een heerlijk keuzemenu van drie gangen. Er is per gang keuze uit meerdere gerechten. U kiest bijvoorbeeld voor vis of voor vlees. Daarnaast zijn er een vegetarische opties. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Amsterdam heeft alles in zich voor een onvergetelijk personeelsuitje!

Optioneel "Floating BBQ"

Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Bedrijfsuitje review:

Anoniem: "We hebben een leuke dag gehad. Een beetje studentikoze, maar daardoor juist erg leuke plek om te vergaderen. De kroegspelletjes waren leuk en het eten prima"

Mw Bakker: "Alle elementen van de kroegsport kwamen aan bod en waren leuk om te doen. We hebben vreselijk gelachen met dit personeelsuitje, begeleiding was goed en enthousiast. Ook het eten was erg lekker. Het arrangement was erg goed geregeld, jullie zijn goed bereikbaar en tot op het laatste moment waren jullie bereid dingen voor ons aan te passen. Zeer tevreden."

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 57 € 62,13
Inclusief
- Kroegsport inclusief drankjes:
* Darttoernooitje
* Poolwedstrijd
* Sjoelen
* Biertapwedstrijd met uitleg
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes