How to lose a Million Scheveningen

Ludieke vragen en opdrachten op de prachtigste plaatsen! Bij dit spannende teamuitje raakt u pijlsnel van een fortuin af. Ontdek de beroemde badplaats door dit spel!

Plezierig verzamelpunt van uw bedrijfsuitje

U komt bijeen in een aangenaam eetcafé in de binnenstad. Onder het plezier van een verkwikkend drankje voelt u zich spoedig op uw gemak. Als de glazen bijna leeg zijn, legt de spelmanager de bedoeling van het spel uit. Er worden teams gevormd. 

Door slim te zijn maakt u andere teams ongewenst gefortuneerd

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Een geweldig restaurant als knallende afsluiter

Als het altijd leuke gezelschapsspel afgelopen is en de winnaars hebben hun prijs ontvangen, wordt het tijd om lekker te gaan eten. Met alle collega's geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. Er is volop keuze uit visgerechten, vleesgerechten en vegetarische gerechten. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Met de gewaarwording dat u uw collega's op ietwat andere wijze heeft leren kennen, neemt u afscheid. U heeft gesmuld van een actief én reuzelekker afdelingsuitje.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie