How to lose a Million Maastricht

Knotsgekke taken vervullen op schilderachtige plaatsen in de stad! Een opzienbarend teamuitje. Wees inventief en gehaaid in de prachtige straatjes van Maastricht!

Hartelijk onthaal in een lokaal eettentje

U komt tezamen in een knus eetcafé in de binnenstad. De entree is allerhartelijkst, u krijgt een aperitief ingeschonken. Onze spelinstructeur vraagt om een moment stilte. 

Verspeel bliksemsnel een kapitaal en kom ermee weg!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Geriefelijke afterparty aan een rijkelijk gedekte tafel

Na de ophef van het spel, zoekt u een hemels restaurantje op. Er staat een driegangen-diner op de planning. Het biedt een ruime keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Review How to lose a million Maastricht

Personeelsvereniging ’t Korreltje (Everris/ICL): "Top alles wat in de brochure  beschreven stond ook daadwerkelijk ontvangen en de tocht was geweldig. Contact met Stadsarrangement was prima zeer klantvriendelijk en snel met het beantwoorden van vragen.

Verras uw team van medewerkers met een bijzonder, interessant en opwindend personeelsuitje!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie