How to lose a Million Breda

Bij dit spannende bedrijfsuitje raakt u razendsnel van een fortuin af. Door inventief te zijn maakt u andere teams - tegen hun zin - puissant rijk in het centrum van Breda.

Aangename inleiding van uw teamuitje

In een aangenaam restaurant in de binnenstad treffen u en uw collega's elkaar. Na een warm ontvangst wordt u vertroeteld met iets te drinken. Onze spelleider doet de bedoeling van het avontuurlijke spel uit de doeken. Het gezelschap wordt in teams opgedeeld en de speciaal geprepareerde smartphones worden ingeschakeld.

Humoristische taken binnenkrijgen op de prachtigste plekjes!

  • U moet zo snel mogelijk € 1.000.000,- zien kwijt te raken. Geld maakt immers niet gelukkig. Krijg opdrachten en vragen binnen op uw smartphone en wees slim en creatief!
  • Slim zijn en goede antwoorden geven kost bij dit spel namelijk geld. Terwijl elke minder geslaagde actie geld in het laatje brengt.
  • Laat cash achter voor andere teams op plekken die men passeert óf zoek een directe tweestrijd met een concurrerend team!
  • Houd de scores van alle andere teams in de gaten op de smartphone.
  • Dit leuke spel wordt afgesloten met een drankje en een prijs voor de winnaars!

Een heerlijke laatste opdracht van een dynamisch evenement

Het spel is klaar. De prijzen zijn uitgereikt. U en uw team gaan lekker uit eten een van de beste eetzaken van de stad. Er wordt een driegangenmenu geserveerd. De spijskaart biedt een ruime keuze aan gerechten met vlees of vis óf vegetarisch. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Blij en tevreden gaat u naar huis. Het was een actief en prima gecoördineerd groepsuitje!

Review:

Bedrijf uit Rijen, anoniem: "Het arrangement was echt heel erg leuk en iedereen heeft er van genoten. Contact en snelheid van Stadsarrangement waren prima. Bedankt voor de leuke dag!"

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 72 € 82,80
25 - 39 € 69 € 79,35
40 - 100 € 67 € 77,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie