Het Grote Collegaspel Den Bosch

Beleef een gezellig teamuitje in Den Bosch. Speel de unieke quiz, gebaseerd op Het Grote Collegaspel. Wie van uw collega's kent u het best?

Plezierig warmlopen in een fijn restaurant

Het gastvrije meeting point van uw afdelingsuitje is met een drankje in een goed bezocht stadsrestaurant. Een goed idee is altijd om voor de game aanvangt nog snel wat persoonlijke info te ontfutselen van uw collega's ;-)

Leer uw collega's (beter) kennen door ze te 'ranken'

  • Het eerste onderdeel bezorgt u al direct lachstuipen. De spelleider stelt kwesties aan de orde als 'Wie van je collega's kan het beste zingen? En waarom?' of 'Wie heeft de duurste fiets?' en de deelnemers dienen daar een volgorde van te maken. Welke collega schat u het hoogst in?
  • Het tweede onderdeel: wat vulden de anderen in op persoonlijke opgaven als 'Welke sport beoefen je?' of 'Je bent gevraagd voor Speaker's Corner waar zou jouw lezing over gaan?' en deelt het gezelschap in aan de hand van schiftingsvragen als 'Welke collega houdt van kaas en welke van hagelslag?'…
  • In het derde onderdeel probeert u in kort tijdsbestek zoveel mogelijk kennis over de anderen op te doen. U komt tegenover verscheidene collega's te zitten tijdens een speeddate-sessie. De flitsende finaleronde na afloop geeft u de kans uw puntenaantal te vergroten!
  • Tijdens het spel is er sprake van een fijne, collegiale sfeer. Daar zorgt onze gezellige spelleider wel voor!
  • De winnaar van het spel krijgt natuurlijk een klein aardigheidje overhandigd!

Een heerlijk diner als slotakkoord

In een heerlijke eetgelegenheid staat men al op uw gezelschap te wachten. Het biedt een ruime keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, geven wij hier vanzelfsprekend gehoor aan.

Review Grote Collegaspel Den Bosch

Richard: "Het was een geslaagd arrangement. We hebben een gezellige avond gehad en veel gelachen. Klantvriendelijkheid was prima, niets op aan te merken."

Leer uw collega's (beter) kennen tijdens dit laagdrempelige collegaspel in Den Bosch!

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 87 € 100,05
40 - 60 € 83 € 95,45
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie