Het Grote Collegaspel Assen

Beleef een gezellig personeelsuitje in Assen. Dit spel is gebaseerd op het populaire Het Grote Collegaspel. Wie weet het meest van wie??

Plezierig onthaal in een lokale horecazaak

In een sfeervolle ambiance begroeten u en uw collega's elkaar voor een super bedrijfsuitje. U en uw collega's krijgen een heerlijk aperitief. Snel nog wat informatie vergaren over uw collega's? Leg uw oor te luisteren bij deze of gene om straks sterk te staan bij het gezelschapsspel!

Wat mag u verwachten van Het Grote Collegaspel?

  • Met het eerste onderdeel zit u meteen in het spel! De quizmaster stelt kwesties aan de orde als 'Met welke collega jou je het liefst bij de koning en koningin op bezoek gaan? En waarom?' of 'Wie heeft de grootste muziekcollectie?' en u dient daarna een 'ranking' te maken van de aanwezigen. Hoe schat u uw werkomgeving in?
  • Meer persoonlijk worden vragen in het tweede onderdeel. 'Wie kijkt het liefste Studio Sport en wie Buitenhof?' is een voorbeeld. Bovendien gokt u wat anderen hebben geantwoord op bijvoorbeeld 'Wat is je grootste hobby?' of 'Waar heb je het meest spijt van?'
  • Als derde onderdeel gaat u 'speeddaten'. U interviewt elkaar korte tijd heel grondig zodat u gedurende de erop volgende finaleronde stevig in uw schoenen staat!
  • De presentatie van onze gezellige presentator draagt bij aan de leuke, collegiale sfeer!
  • Degene die het best heeft gescoord, neemt een klein prijsje mee naar huis.

Uw groepsuitje afsluiten met een verrukkelijk diner

Als het onthullende spel ten einde is, gaat u met de hele groep lekker nagenieten van een driegangendiner. Elke gang is er een ruime keuze uit lekkernijen. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Na afloop staat u helder voor ogen dat het een onvergetelijk afdelingsuitje is geweest, optimaal geregisseerd! Het is overigens te allen tijde mogelijk om zelf vragen of onderdelen aan te dragen. Hier zijn we zeer flexibel in.

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 39 € 83 € 95,45
40 - 60 € 79 € 90,85
61 - 80 € 75 € 86,25
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Het Grote Collegaspel van ca. 2,5 uur
- Begeleiding door quizmaster
- Mogelijkheid inzage in vragen/toevoegen eigen vragen
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie