Help de kerstman is ontvoerd Lokeren

Na een ontspannen drankje gaat u op zoek naar de ontvoerde kerstman. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje. Nodig uw collega's uit voor deze afwisselende bedrijfsuitstap in Lokeren:

  • Welkomstdrankje in een gezellig restaurant
  • Help de kerstman is ontvoerd (citygame in het centrum)
  • Diner: uitgebreid hoofdgerecht naar keuze 

Begin van uw teamuitstap in Lokeren

Uw bedrijfsuitstap begint als u samenkomt in een restaurant in hartje Lokeren. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een drankje. U kunt hier ontspannen bijpraten voordat uw citygame begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp.

Help de kerstman is ontvoerd!

Na deze ontvangst wordt u allemaal rechercheur. Wie heeft de kerstman ontvoerd en waar wordt hij gevangen gehouden? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, b1, a2, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld of een muurschildering in een steegje. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rondom de ontvoerde kerstman op te lossen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team heeft als eerste de kerstman bevrijd? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Lokeren

Natuurlijk is het kerstspel zo gemaakt dat u langs mooie locaties van de stad komt. Lokeren heeft een mooi historisch centrum. Alle aanwijzingen zijn op bijzondere plekken te vinden, zodat er zelfs voor echte Lokeren-kenners verrassende locaties tussen zitten.

Diner: hoofdgerecht naar keuze

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. In een van de leukste restaurants van Lokeren sluit u dit uitje samen af met een etentje. Hier krijgt u een uitgebreid hoofdgerecht aangeboden, compleet met bijgerechten. U heeft de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Ga samen borrelen, vind de kerstman en sluit af met een etentje. Reserveer deze gevarieerde personeelsuitstap in Lokeren!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 62 € 71,30
10 - 30 € 59 € 67,85
31 - 60 € 57 € 65,55
61 - 100 € 54 € 62,10
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Citygame: Help de kerstman is ontvoerd
· Diner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Help de kerstman is ontvoerd stadspel
17.30 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie