Outdoor Escaperoom Lokeren

Borrelen, een Escaperoom in de frisse buitenlucht en een lekker etentje! Maak uw team blij met deze vrolijke groepsuitstap in Lokeren!

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Outdoor Escaperoom citygame in de binnenstad van Lokeren (ca. 2,5 uur)
  • Ervaren spelleider via whatsappcontact
  • Diner: Uitgebreid hoofdgerecht naar keuze

Ontvangst met een drankje

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in hartje stad. In een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom 

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciaal ontworpen app die één iemand per team dient te downloaden. De Rode Joker, een ietwat crazy wetenschapper, heeft met de tijd gespeeld. Over de stad is nu een ‘Quantumtijdveld’ koepel geplaatst. Aan jullie de taak om de uitgang van deze ‘koepel’ te vinden en te ontsnappen! Om er achter te komen waar de uitgang is moet je achter de GPS-Code van deze geheime uitgang komen. Deze geheime GPS-Code bestaat uit 10 getallen, die moet je binnen de beschikbare tijd zien te verzamelen. Door handig gebruik te maken van de laatste technische snufjes op het gebied van communicatie, zoals videofilmpjes en QR-codes, kunnen jullie achter deze getallen komen. De opdrachten bestaan o.a. uit puzzelopdrachten, vragen over de stad, culturele trivia vragen en uiteraard is het ook mogelijk om leuke vragen over jullie eigen organisatie toe te voegen!

Lokeren: ideale stad voor uw teambuilding! 

Deze stad is in elk seizoen de moeite waard! Hier vindt u leuke tavernes, gezellige terrasjes en trendy bars. Tijdens deze Outdoor Escaperoom komt u niet alleen langs de bekende highlights van de stad, u loopt ook door de 'onontdekte' straatjes. Op deze manier zorgt deze citygame zelfs voor inwoners van Lokeren voor verrassingen! Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet het snelst te ontsnappen?

Gezellig diner ter afsluiting van deze uitstap

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. De bediening ontvangt u hartelijk en overhandigt u de kaart. U heeft de keuze uit vis-, vlees-, en vegetarische hoofdgerechten. Natuurlijk zijn de bijgerechten inbegrepen. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. Zijn er mensen met voedselallergieën in de groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieven. We reserveren in Lokeren bij partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. 

Laat uw collega's ontspannen borrelen en fanatiek 'citygamen' tijdens dit bedrijfsuitje in Lokeren. Trakteer ze na afloop op een etentje! 

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 62 € 71,30
10 - 30 € 59 € 67,85
31 - 60 € 57 € 65,55
61 - 100 € 54 € 62,10
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Outdoor Escaperoom spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via whatsappcontact
· Uitgebreid hoofdgerecht naar keuze (inclusief bijgerechten)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Drankje
16.00 uur Outdoor citygame
18.30 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

Reserveren Meer informatie