Help, de directeur is ontvoerd Almere

Ontdek de jonge binnenstad tijdens een bloedstollend bedrijfsuitje! U krijgt de taak het geheime adres te vinden. Gebruik uw smartphone en het web en wees de slimste!

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Almere begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje met een hapje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Almere

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Almere zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Na de spanning even de zinnen verzetten aan een fijn diner

Het volgende hoofdstuk van het geheel verzorgde arrangement speelt zich af in een zeer goed aangeschreven restaurant in Almere. Na alle bedrijvigheid van het spel, schuift u vrolijk aan voor een diner van drie gangen. De keuze per gang is zeer gevarieerd. U kunt kiezen uit gerechten met vis, vlees of iets vegetarisch als hoofdingrediënt. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Na een geslaagd bedrijfsuitje neemt u met een voldaan gevoel afscheid van elkaar. U hebt het gezellig gehad, u bent actief bezig geweest en u hebt elkaar van een andere kant leren kennen!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 75 € 86,25
40 - 60 € 72 € 82,80
61 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes