Een geslaagd bedrijfsuitje in Amersfoort

Organiseer uw teamuitje in het centraal gelegen Amersfoort: een levendige, mooie stad met optimale mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Samen iets presteren tijdens het ultieme teambuilding uitje bijvoorbeeld. Of lekker ontspannen genieten van één van onze arrangementen met een diner in maar liefst drie verschillende restaurants! We kennen de stad goed, en hebben de leukste restaurantjes alvast voor u uitgezocht.  

Perfect personeelsuitje op maat

Hieronder ziet u de arrangementen die we met zorg voor u hebben samengesteld. Maar we luisteren we ook graag. We luisteren als u vertelt wat u leuk zou vinden en we het uitje vervolgens aan kunnen passen voor uw groep. Maar we luisteren ook als u ons vertelt dat u echt niet weet wat u dit jaar zou moeten organiseren. We zitten altijd vol met ideeën en maken met veel plezier arrangementen op maat, zodat uw personeelsuitje straks goed in de smaak valt. Vraagt u bij ons een gratis maatwerkofferte aan voor uw groep? 

 resultaten per pagina
Daag uw collega's uit voor een spannende Pubquiz. Kom naar Amersfoort voor uw teamuitje. Originele vragen op elk gebied, zodat ieder de prijs kan pakken!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Helpdesk

Komt u er niet uit? Laat ons u helpen!
Keurmerk groepsuitjes