Happen Stappen Varen Hoorn

Happen, stappen varen in Hoorn is een van onze populairste arrangementen. Uw bedrijfsuitje vindt zowel op water als op land plaats. Door zijn ligging is Hoorn is met name geschikt voor deze combinatie.

Voorgerecht en vaartocht over het IJsselmeer

U wordt ontvangen in een gezellig restaurant in het hartje van Hoorn. Met een heerlijk glas wijn of een ander drankje naar keuze wordt u welkom geheten. Als alle deelnemers binnen zijn en iedereen op zijn gemak is, serveren wij het voorgerecht. De ontspannen ambiance biedt ruimte voor een korte speech of het doornemen van het programma. Uw bedrijfsuitje krijgt zijn vervolg met een vaartocht over het IJsselmeer. Een speciale kans om Hoorn eens van een andere kant te aanschouwen. Via de haven, waar de in brons gegoten jongens van Bontekoe doen terugdenken aan de roemruchte historie van Hoorn, vaart u langs de voormalige gevangenis op Oostereiland over het IJsselmeer naar het volgende restaurant.

Hoofdgerecht naar keuze of walking diner

Iedereen gaat van boord en zoekt een plaatsje aan tafel. Ter plekke wordt de bestelling van het hoofdgerecht opgenomen. Er is een ruime keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Bij het diner zijn twee drankjes inbegrepen. Als variatie bieden wij de optie walking diner aan. Hierbij kunnen de deelnemers aan het teamuitje zelf hun menu samenstellen.

Wandeling door de oude binnenstad en Grand Dessert

Na het diner is het tijd om de benen te strekken. Een lokale gids haalt uw gezelschap af bij het restaurant. Hij heeft een bezienswaardige route uitgestippeld langs de authentieke straatjes en steegjes van de binnenstad. U zult merken dat Hoorn een stad vol verhalen is. Na een uurtje wandelen wacht nog een zalig Grand Dessert. De dag wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. Met elkaar kijkt u terug op een geslaagd personeelsuitje. In het gezelschap zijn er mogelijk collega's met dieetwensen. Als u deze van tevoren aan ons doorgeeft, wordt hier  uiteraard rekening mee gehouden.

Reviews bedrijfsuitje

Familie uit Rotterdam, anoniem: "Ik ben zeer tevreden met dit arrangement, natuurlijk daarbij geholpen door mooi weer. Aantrekkelijk afwisselend naar activiteiten (3 verschillende eetlocaties, het varen en het wandelen). Leuke gids en schipper. Alles op tijd en met goede bediening van de 3 gangen van het eten en prima kwaliteit van het eten. Contact met Stadsarrangement, snelheid handelen, klantvriendelijkheid etc. Goed, snel, deskundig."

Tabor College, Hoorn: "We hebben een heerlijke dag gehad. De organisatie stak goed in elkaar en de programma onderdelen sloten naadloos op elkaar aan. Het eten op de drie locaties was van goede kwaliteit. De boottocht was zondermeer geweldig. Heel erg leuk om Hoorn eens vanaf het IJsselmeer te zien en heerlijk verfrissend op een warme zomeravond. Door de overkapping is dit ook een leuk uitje als het weer iets minder mooi is. De stadswandeling werd door een zeer ervaren gids begeleid en was leerzaam maar vooral heel gezellig. Het was zeer geslaagd en ons hele gezelschap heeft genoten. Ik wil Stadsarrangement bedanken voor de uitstekende organisatie en kan het arrangement van harte aanbevelen."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht en drankje
- Vaartocht met start nabij restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Mooie wandeling met gids naar laatste restaurant
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 16.00 uur, einde ca. 22.00 uur.

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes