Happen Stappen Varen Breda

Op één avond een diner in drie verschillende restaurants. Tussendoor geniet u samen van een rondvaart en een stadswandeling.

Voorgerecht in een gezellig restaurant

Ter aanvang van dit personeelsuitje vindt een gastvrij ontvangst plaats in een gezellig restaurant in hartje Breda. Met een proeverij van voorgerechten worden u en uw collega's in de watten gelegd. U krijgt daarbij een mooi glas wijn of een ander drankje naar keuze aangeboden.

Stadswandeling met mooie bezienswaardigheden

Uw gids meldt zich in het restaurant om u op te halen. Hij heeft een fraaie wandeling van ongeveer een uur voor u uitgestippeld. Een groot aantal mooie bezienswaardigheden passeren de revue. U wordt door authentieke straatjes en steegjes geleid en enthousiast gemaakt met de leukste anekdotes. Het eindpunt van de wandeling is het volgende restaurant van het arrangement.

Hoofdgerecht met gevarieerde keuze

In het Bourgondische Breda verwacht u natuurlijk een heerlijke maaltijd en u wordt daarin niet teleurgesteld. Met een welkomstdrankje begint uw verblijf in een mooi restaurant in hartje Breda. Met het hele gezelschap geniet van een smakelijk hoofdgerecht. Er is keuze vis, vlees en vegetarisch als hoofdingrediënt. Kortom: voor ieder wat wils! Bij het diner wordt voor u uiteraard nog een extra drankje ingeschonken.

Avondvaartocht door grachten en Singel

U vervolgt uw afdelingsuitje met een zalige avondvaartocht door de grachten en over de Singel van Breda. Vanaf het water krijgt de stad een geheel andere aanblik! Laat u verrassen door minder bekende kanten van de wonderschone binnenstad.

Grand Dessert tot besluit

In het laatste restaurant, wederom in het hart van de stad, wacht u een heerlijk Grand Dessert. Hierna sluit u dit mooie personeelsuitje in Breda gezellig af met een kopje koffie of thee.

Met eventuele dieetwensen houden we uiteraard gedurende het gehele arrangement rekening. Zorgeloos en ontspannen kunt u zelf meegenieten van een feilloos geregisseerde avond!


Review

Sita ReEnergy: "We hebben een heel leuk bedrijfsuitje gehad dat erg afwisselend was. Heel interresant om eens iets over Breda te horen wat je nog niet wist en ook op plekken te komen waar je anders niet komt. Doordat je iedere keer naar een ander restaurant gaat, kom je ook steeds bij andere mensen te zitten. Hierdoor spreek je iedereen wel, ondanks de grote groep. Alleen de tijd van het voorgerecht was krap. Daar zou zeker wel een half uur extra voor uitgetrokken mogen worden. Hierdoor was de stadswandeling iets korter. Ook het varen was een groot succes. Je ziet hierdoor Breda eens op een andere manier. Het contact met Stadsarrangement was ook goed. Snelle reacties en goede bereikbaarheid. Ook fijn om 1 contactpersoon te hebben. We zullen zeker nog een keer een personeelsuitje bij jullie boeken."

 

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
- Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten inclusief 1 drankje
- Rondvaart van een uur
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Stadswandeling met eigen gids
- Dessert naar keuze of (petit) grand dessert inclusief koffie of thee

Start 16.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Vaarseizoen: 30 maart t/m 26 oktober

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes