Happen Stappen Varen Breda


Een populair bedrijfsuitje in Breda: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit compleet verzorgde bedrijfsuitje:   

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
 • Rondvaart door Breda
 • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
 • Stadswandeling met lokale gids
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje 

In een mooi restaurant in de binnenstad van Breda begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. Hierbij is een drankje inclusief.

Rondvaart in Breda

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart door de singels van Breda. U vaart langs het beroemde Spanjaardsgat, een waterpoort vlakbij het Kasteel van Breda. Het kasteel uit de 14e eeuw is goed te zien vanaf het water. Hier is de Koninklijke Militaire Academie gevestigd. U pakt op de route zelfs een stukje groen mee (het Valkenbergpark). Onderweg krijgt u uitleg, hoort u leuke weetjes, en verbaast u zich over het contrast tussen de drukte in de stad en de rust op het water. 

Hoofdgerecht naar keuze

Nadat u bent aangemeerd loopt u samen naar het tweede restaurant, wederom in de binnenstad van Breda. Iedereen kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. 

Wandeling met Brabantse stadsgids

Uw gids haalt u op bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route door het centrum van Breda. U krijgt een aantal van de highlights zien, zoals bijvoorbeeld de historische Begijnhof, de Grote Markt met alle Brabantse gezelligheid, de Onze Lieve Vrouwekerk, of de moderne vormgeving van het Chassé theater. Maar er is ook tijd voor andere bezienswaardigheden zoals de Blind Walls Gallery. Verschillende internationale kunstenaars maakten verspreid door de stad bijzondere muurschilderingen die een link hebben met verleden, heden of toekomst van Breda. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Ook het derde restaurant heeft een leuke tafel voor u vrijgehouden. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

In welke restaurants gaat u eten?
In Breda werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en het eten.


Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door. We zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is mogelijk van maart t/m november. De boten zijn deels te overkappen als het nodig is.

Review Happen, stappen, varen Breda

Sita ReEnergy: "We hebben een heel leuk bedrijfsuitje gehad dat erg afwisselend was. Doordat je iedere keer naar een ander restaurant gaat, kom je ook steeds bij andere mensen te zitten. Hierdoor spreek je iedereen wel, ondanks de grote groep."

Verras uw collega's met dit ontspannen teamuitje in Breda!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 77 € 83,93
31 - 60 € 75 € 81,75
61 - 200 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, inclusief 1 drankje
· Rondvaart (1 uur) door Breda
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief een afsluitend kopje koffie (of thee)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.00 uur Hoofdgerecht
19.30 uur Stadswandeling
20.30 uur Dessert
21.15 uur Einde

Eerder of later beginnen?
Dit arrangement kunt u ook als luncharrangement doen. Of u kunt wat vrije tijd inplannen. Heeft u hier vragen over? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes