Happen, stappen, moord Roermond

Wilt u een afwisselend bedrijfsuitje waarbij iedereen het naar z'n zin heeft? Dan is dit echt iets voor u!

Drankje en voorgerecht

Dit personeelsuitje in Roermond begint in een gezellig restaurant in hartje stad. Hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden, waarna u samen geniet van een proeverij van voorgerechtjes.

Whatsapp moordspel

Na het voorgerecht speelt u het WhatsApp moordspel in de binnenstad. U gaat in groepjes van 5-6 personen op stap. Met uw team lost u een moord op door foto’s te maken van markante plekken in de stad. Via WhatsApp stuurt u deze foto’s door naar de instructeur. Voor elke juiste foto krijgt u een aanwijzing om een moord op te lossen. Welk team weet als eerste de moordenaar te ontmaskeren?

Hoofdgerecht

Daarna gaat u naar een mooi restaurant waar een gezellige tafel gereserveerd is voor uw groep. Iedereen kiest een hoofdgerecht, dit is een vis- vlees- of vegetarisch gerecht, voor elk wat wils. Hierbij zijn twee drankjes inclusief.

Dessert

Ten slotte gaat u naar het derde en laatste restaurant waar u kunt napraten onder het genot van een dessert. U krijgt allemaal een heerlijk Grand Dessert geserveerd. Uiteraard met een kopje koffie (of thee) na afloop.

Speciale dieetwensen kunt u van te voren aan ons opgeven. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is tijdens dit teamuitje, zodat u met z'n allen zorgeloos en ontspannen kunt genieten van een mooi uitje!

Review Happen, stappen, moord

Mevrouw Lelie-de Bruin: "Het arrangement was erg leuk. De afwisseling tussen spel en eten ook. De restaurants waren alledrie top."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 88,95
15 - 30 € 77 € 86,70
31 - 60 € 74 € 83,32
Inclusief
- Welkomstdrankje en proeverij van voorgerechtjes
- Whatsapp moordspel in hartje stad
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Grand Dessert inclusief koffie of thee

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes