Vaartocht en stadswandeling Maastricht

Een uniek teamuitje in de schilderachtige binnenstad van Maastricht! Bezoek tweedoor ons geselecteerde restaurants en word langs schitterende locaties geleid.

Lunch

U wordt aan het begin van het bedrijfsuitje gastvrij ontvangen in een gezellig restaurant in de mooie binnenstad van Maastricht. Hier krijgt u een verzorgde lunch geserveerd die bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie (koffie/thee/melk/fris/tapbier/tafelwijn).

Rondvaart Maastricht

Hierna stapt u aan boord, het opstappunt is bij de bekende Sint Servaasbrug. Deze eeuwenoude brug verbindt de binnenstad met de populaire wijk bij het station: Wyck. Deze wordt wel het ‘Notting Hill’ van Maastricht genoemd. Hier vindt u veel leuke speciaalzaakjes, bijzondere restaurants, terrasjes onder de bomen op straat en een gemoedelijke sfeer. Nadat u Wyck heeft kunnen bekijken vaart u langs de nieuwe céramique wijk, met veel moderne appartementengebouwen. Hier ziet u ook het Bonnefantenmuseum met een wat ruimtevaart-achtig uiterlijk. En verderop staat het Gouvernement (groot provinciehuis) dat zelfs deels ín het water is gebouwd. U vaart langs de omwalling die vroeger maar liefst acht meter hoog was, en u ziet de Onze Lieve Vrouwenkerk vanaf het water. Uw gids vertelt u er alles over. Geniet van de rustige sfeer op het water!

Stadswandeling door mooi Maastricht 

Uw Maastrichter staat op de kade klaar voor uw groep. Hij heeft een mooie route voor u uitgestippeld. Het Vrijthof is natuurlijk één van de meest bekende plekken van Maastricht. Veel festiviteiten vinden hier plaats, zoals het Preuvenemint (een proeverijenfestijn in de zomer) maar ook de concerten van André Rieu, de kermis en magisch Maastricht (winterfeest-kermis-kerstmarkt-ijsbaan) worden hier gehouden. Aan het plein zijn veel leuke restaurants te vinden. Verder valt de felrode Sint Janskerk op, en natuurlijk de twee torens van de Sint Servaas Basiliek.

Maar Maastricht heeft meer te bieden. Bijvoorbeeld de mooiste boekhandel van Nederland, het imposante stadhuis dat aan een gezellig plein ligt, de oude bisschopsmolen met vlaaienbakkerij, de speciaalbier kroegjes... U krijgt een selectie uit de bezienswaardigheden te zien en u hoort de leukste anekdotes onderweg. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Driegangen keuzediner met gevarieerde menukaart

Als u afscheid heeft genomen van de gids wacht een culinaire verrassing. U wordt hartelijk verwelkomd, waarna u met zijn allen geniet van een heerlijk driegangendiner. De menukaart staat vol met vis-, vlees- en vegetarische lekkernijen. Er is voor ieder wat wils! Het spreekt voor zich dat we gehoor geven aan eventuele dieetwensen van u of uw collega's.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De boten zijn overdekt als het nodig is. In de wintermaanden is het comfortabel genieten in de verwarmde boot. Het arrangement begint dan iets eerder. 

Review bedrijfsuitje
F.V. de Niet: "Het was een prachtige en leerzame en smakelijke dag. Alles van dit groepsuitje was goed geregeld."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van 1,5 uur met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes