Vaartocht en stadswandeling in Gent

In een ontspannen ambiance genieten van een heerlijke bedrijfsuitstap. U bezoekt twee toprestaurants en ontdekt de mooiste plekjes van de historische binnenstad van Gent.

Warm ontvangst in hartje Gent

De ontvangst vindt plaats in een gezellig restaurant in hartje Gent. Hier krijgt u een heerlijke lunch voorafgaand aan het personeelsuitje. Met uw collega's geniet u van soep, een luxebroodje (met beleg) en kiest u er zelf iets te drinken bij (koffie/fris/melk/thee/tapbier/tafelwijn).

Rondvaart door Gent

Hierna stapt u aan boord. Het is prettig varen in deze stille elektrische fluisterboot. De rondvaart begint in het centrum. Aan de Graslei en de Korenlei staan de panden met de beroemde gevels die u op de ansichtkaarten vindt. Vanaf het water heeft u ook een prachtig zicht op bijvoorbeeld de bekende Sint Baafskathedraal met de kenmerkende hoge toren, de grijsblauwe toren van de Sint Niklaaskerk en de Belforttoren met de draak op de top van de toren. Deze worden samen ook wel de 'drie torens' genoemd. Tijdens deze rondvaart komt u ook langs mooie kastelen, kloosters en gildehuizen. Uw schipper vertelt u er alles over.  

Historische stadswandeling door Gent

Na de vaartocht wacht uw gids u op bij de kade. Hij neemt u met veel plezier mee door de mooie binnenstad, en speelt leuk in op de sfeer in uw groep. Gent is een historische stad met de dynamiek van een studentenstad. Naast de 'drie torens' zoals hierboven genoemd biedt Gent nog veel meer. Bijvoorbeeld de historische toegangspoort naar de Oude Vismijn. Dit imposante pand is uitgebreid met een moderne glazen aanbouw.

Ook het witte gebouw van de Vlaamse Opera is prachtig om te zien. Het Gravensteen is een historische burcht die verschillende functies heeft gehad in het verleden. Het Patershol is een middeleeuwse wijk die vrijwel intact is gebleven. De gids pikt er een aantal bezienswaardigheden voor u uit. Maar er is ook aandacht voor leuke straatjes en steegjes. Onderweg hoort u de leukste verhalen. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Afsluitend Diner

Na anderhalf uur wandelen komt u bij het tweede restaurant aan. Hier neemt u afscheid van uw stadsgids. Hier wordt u opnieuw hartelijk in de watten gelegd met een heerlijk keuzediner, bestaande uit een hoofdgerecht naar keuze. Maak uw keuze uit het ruime aanbod van vis-, vlees- en vegetarisch gerechten. Er is voor ieder wat wils. Natuurlijk houden we rekening met dieetwensen van deelnemers aan de uitstap.

U beleeft een ontspannen en perfect verzorgde uitstap in Gent!

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 65 € 68,90
15 - 30 € 62 € 65,72
31 - 60 € 59 € 62,54
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes