Vaartocht en stadswandeling Hoorn

Een plezierig bedrijfsuitje in Hoorn dat zowel op water als op land plaatsvindt. U ontdekt de prachtige binnenstad vanaf deze beide kanten!

Heerlijke lunch met een lekker glaasje

Uw personeelsuitje begint in een gezellig restaurant in het hartje van Hoorn. U wordt gastvrij welkom geheten met een heerlijke lunch bestaande uit soep, een luxe belegd broodje en iets te drinken (koffie, thee, melk, tapbier of tafelwijn).

Vaartocht over het IJsselmeer

Het arrangement gaat verder met een vaartocht over het IJsselmeer. Dit biedt een speciale kans om Hoorn eens van een andere kant te bekijken. Via de haven, waar de jongens van Bontekoe in brons zijn vereeuwigd, vaart u langs de voormalige gevangenis op Oostereiland over het IJsselmeer naar het volgende restaurant.

Wandeling door de oude binnenstad

Een lokale gids haalt uw gezelschap af bij het de aangemeerde boot. Hij heeft een bezienswaardige route uitgestippeld langs de authentieke straatjes en steegjes van de binnenstad. De gids leidt u langs plekjes waar u normaliter niet zo snel zult belanden. U zult merken dat Hoorn met zijn rijke VOC-verleden een stad vol verhalen is.

Driegangendiner met ruime keuze

Na de wandeling neemt u afscheid van de gids. Er wacht een keuzemenu van drie gangen op u en uw collega's. Elke gang kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod van vis-, vlees- en vegetarisch lekkernijen. Het is heerlijk ontspannen na alle highlights van Hoorn die u hebt mogen bewonderen.

Met elkaar kijkt u terug op een geslaagd afdelingsuitje. Met collega's met speciale dieetwensen wordt tijdens het gehele programma rekening gehouden.

Review bedrijfsuitje
Drie Gasthuizen Groep: "Inhoudelijk was het arrangement prima, we hebben genoten van alles. De medewerkers van de stadswandeling en rondvaart waren heel vriendelijk. Organisatie van ons bedrijfsuitje was ook prima. Een opmerking: een uur was aan de krappe kant voor de lunch."

De heer Gouman: "We vonden het inhoudelijk goed, voldeed aan de verwachtingen. Wij hadden de stadswandeling geschrapt, maar dat is zeker goed gemaakt door de grachtentour. Overal wisten ze al dat we kwamen. Zelfs het op het laatste moment wijzigen van de tijden was goed doorgekomen. Dit was een geweldig uitje."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes