Vaartocht en stadswandeling Hoorn

Een plezierig bedrijfsuitje in Hoorn dat zowel op water als op land plaatsvindt. U ontdekt de prachtige binnenstad vanaf deze beide kanten!

Heerlijke lunch met een lekker glaasje

Uw personeelsuitje begint in een gezellig restaurant in het hartje van Hoorn. U wordt gastvrij welkom geheten met een heerlijke lunch bestaande uit soep, een luxe belegd broodje en iets te drinken (koffie, thee, melk, tapbier of tafelwijn).

Rondvaart in Hoorn

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart door Hoorn, waarbij uw schipper ook de gids is. U vaart langs woonarken en vervolgens onder een historische brug door. En dan is daar ineens de prachtige Binnenhaven. Hier liggen de wat sportievere schepen aan de historische kades. Hier vindt u het rijtje bijzondere gevels (Veermanskade) dat op elke ansichtkaart te vinden is. U vaart verder richting de bijzondere Hoofdtoren, nu in gebruik als restaurant. Hier treft u de bruine vloot aan.

Als u doorvaart komt u bij het Oostereiland. De voormalige gevangenis is nu een gezellige plek met appartementen, hotel, museum en filmhuis. U vaart een stukje over het IJsselmeer, omringd door surfers, waterskieërs en zeilers. In de verte ziet u de schouwburg van Hoorn die aan het water staat, en wat dichterbij ziet u het begin van het nieuw aan te leggen stadsstrand. Hierna vaart u de binnenstad weer in. Geniet van de contrasten in deze afwisselende rondvaart!

Wandeling door de oude binnenstad

Uw eigen gids staat uw groep al op te wachten bij de kade. Deze Horinees (zo heet een oorspronkelijke inwoner van Hoorn) heeft een mooie route voor u uitgestippeld. De Roode Steen is het centrale plein van Hoorn, met rondom terrasjes en gezellige restaurant. Het grote (en omstreden) JP Coen standbeeld kunt u niet missen. Op het plein zijn De Waag, een groot hoekpand en het Westfries museum met de blauwgele luiken de grote blikvangers. Hier vandaan ben je in een paar stappen bij het IJsselmeer, de historische bierkades en u loopt zó het gezellige winkelhart in. Tijdens deze wandeling is er tijd voor een aantal highlights, maar ook voor onontdekte straatjes en steegjes in het centrum. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Driegangendiner met ruime keuze

Er wacht een keuzemenu van drie gangen op u en uw collega's. Elke gang kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod van vis-, vlees- en vegetarisch lekkernijen. Het is heerlijk ontspannen na alle highlights van Hoorn die u hebt mogen bewonderen.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk van 1 april t/m 1 oktober. U vaart in een open boot met een stille elektrische motor. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Maak uw collega's blij met dit afwisselende bedrijfsuitje!

Reviews bedrijfsuitje
Drie Gasthuizen Groep: "We hebben genoten van alles. De medewerkers van de stadswandeling en rondvaart waren heel vriendelijk." 
De heer Gouman: "Wij hadden de stadswandeling geschrapt, maar dat is zeker goed gemaakt door de rondvaart. Dit was een geweldig uitje."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van 1,5 uur met stadsgids
- Rondvaart
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes