Rondvaart met stadswandeling in Roermond

Beleef een heerlijk bedrijfsuitje in het warmbloedige Limburg en ontdek de specialiteiten van twee goed aangeschreven restaurants in Roermond!

Ontvangst met een fijne lunch

Uw bedrijfsuitje begint in het centrum van de stad, met een lunch. In een gezellig restaurant geniet u samen van een heerlijk soepje en een ruim belegde pistolet. Uiteraard krijgt u hier een consumptie bij geserveerd.

Vaartocht biedt een speciale kijk op de stad

Vervolgens vertrekt naar het startpunt van een verrassende avondvaartocht. Vanaf het water krijgt u altijd weer een heel andere kijk op de stad! De tocht voert via de Roer in het centrum van de stad richting de Maasplassen in achtereenvolgens een natuurgebied en een recreatiegebied. In de zomer is dit een trekpleister voor veel watersporters. Op de terugweg kunt u zich nog vergapen aan de het park Marina Olderhuuske met de drijvende woningen. De gids aan boord vertelt u er met liefde van alles over.

Wandeltocht door de prachtige binnenstad

Na de interessante vaartocht staat een nieuwe gids al bij de aanlegplaats te wachten om u mee te nemen op een prachtige ontdekkingstocht door de zeer bezienswaardige binnenstad.U loopt een mooie route van ongeveer anderhalf uur die uitkomt bij het laatste restaurant. U kunt hierbij onder meer bewonderen:

  • De Munsterkerk en de Sint-Christoffelkathedraal
  • Vele karakteristieke straatjes
  • En - onontkoombaar - de gezellige Roerkade

Heerlijk driegangendiner met ruime keuze

Als u van boord bent gegaan na de oogstrelende tocht,wandelt u met het hele gezelschap naar het volgende restaurant. Een heerlijk driegangen keuzediner wordt u aangeboden. U heeft ter plekke gekozen uit de fijnste lekkernijen. Er is keuze uit vis-, vlees-en vegetarisch. Kortom: voor elk wat wils!

Eventuele dieetwensen zijn voor ons geen probleem. Wij houden met iedereen rekening, zodat u met een zo groot mogelijke groep kunt genieten van een voortreffelijk verzorgd bedrijfsuitje!

Review bedrijfsuitje
Anoniem: "Het arrangement van dit groepsuitje was afwisselend. Vooral de stadsgids verdient een complimentje. Bij de rondvaart moesten we binnen zitten vanwege het wisselvallige weer. Onze keuze om zowel de lunch als het diner bij dezelfde locatie plaats te laten vinden hadden we wellicht anders kunnen beslissen. De organisatie van het arrangement verliep naar tevredenheid."

De heer P. Theunissen: "In verband met jaargetijde gekozen voor alleen wandeling en diner. Voor ons was dit een ideale combinatie. De enthousiaste gids wist goed onze aandacht te houden, belastte ons niet met teveel details en liet ons ongekende kanten van Roermond zien. Het diner was prima in een leuk en verzorgd restaurant. We kregen tijdens het teamuitje veel informatie vooraf en de door ons gevraagde aandachtspunten voor de stadswandeling werden gehonoreerd."

Anoniem: "Leuke, leerzame stadswandeling met enthousiaste gids. Prima diner in keurig restaurant, al met al een erg goed personeelsuitje."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes