Rondvaart met stadswandeling in Roermond

Beleef een heerlijk bedrijfsuitje in het warmbloedige Limburg en ontdek de specialiteiten van twee goed aangeschreven restaurants in Roermond!

Ontvangst met een fijne lunch

Uw bedrijfsuitje begint in het centrum van de stad, met een lunch. In een gezellig restaurant geniet u samen van een heerlijk soepje en een ruim belegde pistolet. Uiteraard krijgt u hier een consumptie bij geserveerd.

Rondvaart Roermond

Hierna stapt u aan boord. U maakt samen een mooie rondvaart, die begint op de Roer (centrum Roermond). U merkt direct het verschil tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water. Bekijk de skyline van Roermond, met de Rattentoren, de Theresiabrug en natuurlijk de Munsterkerk. Aan de andere kant van het water ziet u de voorstad. Hier ziet u verschillend gekleurde historische pandjes. De tocht gaat verder op de Maas, richting de Maasplassen. Dit is een mooi natuurgebied dat overgaat in het grootste watersportgebied van Nederland. Hier ziet u alle vormen van watersport. Om het vakantiegevoel compleet te maken vaart u langs stranden, hippe beachclubs en jachthavens. U komt ook langs de drijvende woningen in dit gebied. Denk aan een twee onder één kap, maar dan op het water. Iets voor u? Geniet samen van deze afwisselende vaartocht!

Stadswandeling met eigen gids

Uw stadsgids staat al op de kade als u aanmeert. Hij neemt u met veel plezier mee door de mooie binnenstad van Roermond, en speelt leuk in op de sfeer binnen uw groep. De gids laat u een aantal highlights zien. Het Arresthuis is zo'n bezienswaardigheid. Deze voormalige gevangenis is omgebouwd tot vijfsterrenhotel. Het Munsterplein is een gezellig plein, waar u naast een levensgroot standbeeld op een bankje kunt zitten. De lichtgekleurde Munsterkerk met de dubbele torens is hier de eyecatcher.

Aan de Markt staat de Christoffelkathedraal, met mooie glas in lood ramen en de hoogste toren van Roermond. Ook het monumentale stadhuis is hier te vinden. Net als op het Munsterplein vindt u hier natuurlijk volop gezellige restaurants en terrasjes, we zijn tenslotte in het Bourgondische deel van ons land. U hoort de leukste anekdotes en krijgt ook wat onontdekte straatjes te zien. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Heerlijk driegangendiner met ruime keuze

Een heerlijk driegangen keuzediner wordt u aangeboden. U heeft ter plekke gekozen uit de fijnste lekkernijen. Er is keuze uit vis-, vlees-en vegetarisch. Kortom: voor elk wat wils!

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. In de winter kunt u kiezen voor ons Walking dinner arrangement.

Maak uw collega's blij met dit ontspannen teamuitje in Roermond!

Review bedrijfsuitje
De heer P. Theunissen: "De enthousiaste gids wist goed onze aandacht te houden, belastte ons niet met teveel details en liet ons ongekende kanten van Roermond zien. Het diner was prima in een leuk en verzorgd restaurant."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van 1,5 uur met stadsgids
- Rondvaart
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes