Grachtentocht en stadswandeling Enkhuizen

Beleef een ontspannen bedrijfsuitje in Enkhuizen waarbij u de schoonheid van de stad van verschillende kanten ervaart! Laat u door ons verrassen.

Vriendelijk ontvangst in de oude haringstad

De ontvangst in de Enkhuizer binnenstad is vriendelijk. In een gezellig restaurant aan het water krijgt u een stevige lunch geserveerd met soep, een luxebroodje (belegd) en een consumptie (koffie, thee, tafelwijn, melk etc.).

Rondvaart Enkhuizen

Hierna stapt u aan boord. De rondvaart begint in het centrum. Hier ziet u de stadsboerderijen die via het water verbonden waren met hun landerijen. Ze horen bij de 'boerenhoek'. Enkhuizen was dé haringstad, dus is er ook een 'vissershoek' met een verbinding naar het IJsselmeer. U vaart een stukje langs de stervormige omwalling 'De Vest'. Hier ervaart u alleen maar ruimte, rust, en groen. U vaart vlak bij een historische verdedigingspoort de stad weer in, om te kijken naar historische theehuisjes, werkplaatsen, en prachtige eeuwenoude panden. Geniet van deze afwisselende vaartocht! Uw schipper vertelt u alles over deze 'haringstad'.

Fijne stadswandeling

De gids staat al klaar als u aanmeert. Hij neemt u mee door het historische centrum van de stad. Voor een relatief kleine stad heeft Enkhuizen veel te bieden: het is een watersportwalhalla met havens en strand, Sprookjeswonderland is er gevestigd, én het heeft het Zuiderzeemuseum als toeristenmagneet. Maar tijdens deze wandeling concentreert de gids zich op de binnenstad. Hier vindt u de Drommedaris (oftewel Drom), de verdedigingstoren die op vrijwel elke ansichtkaart te vinden is. Hier ziet u ook de meest bijzondere historische panden, pal aan het water.

Het Snouck van Loosenpark is een prachtig (bewoond) park in het centrum. Ooit opgezet voor de minder rijke arbeiders, nu onbetaalbaar om te wonen maar nog steeds prachtig. De 75 meter hoge Zuiderkerk staat pal in het centrum aan het (bijna) einde van de winkelstraat. Iedereen die gevaren heeft op het IJsselmeer herkent de kerktoren van de skyline. Enkhuizen heeft een prachtig stadhuis, dat niet toevallig sterk lijkt op het Paleis op de Dam. En ook het mooie station vlakbij één van de havens is de moeite waard. De gids pikt er een aantal highlights voor u uit, en vertelt u mooie verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Aanschuiven voor een het afsluitende diner

Uw personeelsuitje besluit in een van de beste restaurants die we in de binnenstad konden vinden. Uw gezelschap wordt verrast met een uitgebreid driegangen keuzediner waarbij per gang veel te kiezen is. Uiteraard houden we gedurende het gehele groepsuitje rekening met eventuele dieetwensen.

Door de geoliede organisatie kunt uzelf zorgeloos en ontspannen genieten van een tot in de puntjes verzorgd afdelingsuitje in Enkhuizen!

Reviews bedrijfsuitje:
Huisartsenpraktijk Mangard: "Iedereen heeft een hartstikke leuke dag gehad dus wat dat betreft zeer geslaagd.
Vereniging OPS: "Er was veel mogelijk om het arrangement op maat te krijgen. Organisatie was prima, snel en duidelijk."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes