Grachtentocht en stadswandeling Enkhuizen

Beleef een ontspannen bedrijfsuitje in Enkhuizen waarbij u de schoonheid van de stad van verschillende kanten ervaart! Laat u door ons verrassen.

Vriendelijk ontvangst in de oude haringstad

De ontvangst in de Enkhuizer binnenstad is vriendelijk. In een gezellig restaurant aan het water krijgt u een stevige lunch geserveerd met soep, een luxebroodje (belegd) en een consumptie (koffie, thee, tafelwijn, melk etc.).

Interessante grachtentocht

Na het voorgerecht vervolgt u uw teamuitje met een plezierige vaartocht door de grachten van de aloude binnenstad. Deze tocht leidt u via het centrum onder de Vest door. Vanaf het water heeft u een prachtig zicht op de welbekende Koepoort. Vanaf het water krijgt u sowieso een zeer speciale kijk op de stad! Uw schipper vertelt u er alles over.

Fijne stadswandeling

Na deze wonderschone vaartocht is het tijd om de benen te strekken! Uw stadsgids haalt u op bij de aanlegplaats van de boot. Hij heeft een mooie route van anderhalf uur voor u uitgestippeld, eindigend bij een toprestaurant, dat wederom in hartje stad is gelokaliseerd.

Enkhuizen is een stad wiens historie teruggaat tot de twaalfde eeuw. De stadsplattegrond is al die tijd min of meer het hetzelfde gebleven. U kunt een schilderachtige tocht langs vele authentieke staartjes en steegjes verwachten, met verrassende 'nog niet ontdekte' plekjes.

Aanschuiven voor een het afsluitende diner

Uw personeelsuitje besluit in een van de beste restaurants die we in de binnenstad konden vinden. Uw gezelschap wordt verrast met een uitgebreid driegangen keuzediner waarbij per gang veel te kiezen is. Uiteraard houden we gedurende het gehele groepsuitje rekening met eventuele dieetwensen.

Door de geoliede organisatie kunt uzelf zorgeloos en ontspannen genieten van een tot in de puntjes verzorgd afdelingsuitje in Enkhuizen!

Review bedrijfsuitje:
Huisartsenpraktijk Mangard: "Iedereen heeft een hartstikke leuke dag gehad dus wat dat betreft zeer geslaagd.

Vereniging OPS: "Het bedrijfsuitje wordt door onze deelnemers als uitstekend beschouwd. Qua inhoud en hetgeen dat wordt geboden komt het exact overeen met hetgeen wij hebben gevraagd. Er was veel mogelijk om het arrangement op maat te krijgen. Organisatie was prima, snel en duidelijk."

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes