Grachtentocht en stadswandeling Dordrecht

Veel te genieten tijdens dit ontspannen bedrijfsuitje in Dordrecht! U doet twee restaurants aan, maakt een fijne stadswandeling en vaartocht.

Begroeting bij de lunch

Alle deelnemers aan het teamuitje komen samen in een gastvrij restaurant in de binnenstad. U wordt in de watten gelegd met een heerlijke lunch. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxebroodje (heerlijk belegd) en iets lekkers te drinken erbij (thee/koffie/melk/fris).

Plezierige vaartocht door Dordt

Dan gaat het echte werk beginnen; een prachtige vaartocht. Het bijzondere van Dordrecht is dat er geen grachten zijn, maar dat u tóch een vaartocht kunt maken door de binnenstad. Er zijn namelijk wél maar liefst vijf stadshavens die met elkaar verbonden zijn. Uw vaartocht begint in hartje stad. U vaart onder het stadhuis en het Scheffersplein door richting de Nieuwe Haven, de meest geschilderde haven van Europa.

Onderweg vaart u onder prachtige sierlijke bruggen door, ziet u de mooie pakhuizen en geniet u van het vakantiegevoel als u de binnenhavens met de pleziervaartuigen passeert. U ontdekt vanzelf waarom Dordrecht het Venetië van het Noorden genoemd wordt! Als u aanmeert staat er al een gids te wachten voor het vervolg van het programma: een stadswandeling.

Gezellige stadswandeling

Hij neemt u mee voor een mooie wandeling door de roemrijke geschiedenis van de stad. Dordrecht is de oudste stad van Holland en telt ruim 1000 monumenten. Ooit was Dordrecht vooral een strategisch gelegen handelsplaats, vanwege het samenkomen van drie rivieren. Op enig moment was het zelfs de grootste stad van Holland.

De gids wijst u op de unieke Dordtse gevels, neemt u mee langs een aantal highlights waaronder natuurlijk het Stadhuis, en bezoekt samen met u een hofje (bij beschikbaarheid) U loopt ook een stukje door de langste winkelstraat van Nederland. Onderweg vertelt de gids u de leukste anekdotes over deze levendige stad die nog steeds vol initiatieven zit. Zo zijn er leuke festivals als Wantijpop, Big Rivers en het internationaal zeer populaire Dordt op Stoom. Ook heeft Dordrecht als een van de weinige steden in Nederland een enorm 'sportpaleis'; alle sporten zijn hier bij elkaar te vinden op één sportboulevard. Eindbestemming: het laatste restaurant van de dag.

Extra mogelijkheid: Fotografie
(U kunt tegen een kleine meerprijs ook kiezen voor een fotografieworkshop tijdens een stadswandeling. Een professioneel fotograaf haalt samen met u het beste uit uw camera of smartphone. U zult zien dat u hierdoor mooiere foto's kunt maken. Maar de andere manier van kijken waar ze u kennis mee laat maken is misschien nog wel belangrijker! Hoe komt u origineel uit de hoek, en wat vertelt uw foto? Een deel van de workshop is gezamenlijk, maar tijdens de wandeling heeft u ook de kans om persoonlijk vragen te stellen over fotografie. Vraagt u ons naar de mogelijkheden voor uw groep!)

Heerlijk driegangendiner naar keuze

In een zeer goed aangeschreven restaurant gaat u - nadat u afscheid hebt genomen van de gids - samen aan tafel voor een driegangenmaaltijd. U maakt ter plekke een keuze tussen gerechten met vis, vlees of een vegetarische specialiteit. Eventuele dieetwensen hoeven geen belemmering te zijn voor collega's om deel te nemen. We houden er ten volle rekening mee!

Het gaat ons erom dat u - ontslagen van elke zorg - kunt meegenieten van een superleuk personeelsuitje in Dordrecht!

Reviews bedrijfsuitje
Mw Van den Bogerd: "Ons uitje naar Dordrecht van vorige week donderdag is prima verlopen. Alles liep mooi volgens de planning en tijdsindeling. We hebben een informatieve stadswandeling gemaakt met twee uitstekende gidsen, die ons veel vertelden over de stad Dordrecht. Ook de boottocht was zeer de moeite waard. In de restaurants waar de lunch en het diner werden geserveerd, was het goed toeven: we hebben er heerlijk gegeten. Kortom, een geslaagde dag waar we met plezier op terug kijken."

Advocatenkantoor Veldhuijzen & Nuiten: "Inhoudelijke beoordeling: In principe zijn de activiteiten uitstekend. Omdat het op het moment dat wij zouden gaan varen, hoosde van de regen, hebben wij dat agendapunt laten vallen. Daar kunt u echter niets aan doen. Wel was de timing om om 13.00 uur te lunchen en pas om 15.00 uur de rondleiding te krijgen, te ruim. Het contact met uw organisatie was prima. Klantvriendelijk en adequaat."

Anoniem: "Het arrangement was zeer goed. Het eten op beide lokaties was perfect. De rondleiding met gids was ook zeer goed. De rondvaart was leuk. Zeker nadat we eerst aan het begin van het groepsuitje geupdate waren door de gids. De organisatie was zeer goed verzorgd. Alles netjes afgewerkt. Mijn complimenten."

Werkorganisatie De Waard: "Alle afspraken waren goed geregeld. Het arrangement was inhoudelijk goed, eerst bewegen, daarna zitten in de boot, daarna honger gestild en dorst gelest.

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
of
- Fotografie workshop wandeling tegen meerprijs
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes