Grachtentocht en stadswandeling Dordrecht

Veel te genieten tijdens dit ontspannen bedrijfsuitje in Dordrecht! U doet twee restaurants aan, maakt een fijne stadswandeling en vaartocht.

Begroeting bij de lunch

Alle deelnemers aan het teamuitje komen samen in een gastvrij restaurant in de binnenstad. U wordt in de watten gelegd met een heerlijke lunch. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxebroodje (heerlijk belegd) en iets lekkers te drinken erbij (thee/koffie/melk/fris).

Rondvaart in Dordrecht

U stapt aan boord voor een prachtige rondvaart. Het bijzondere van Dordrecht is dat er vijf stadshavens zijn. Omdat deze met elkaar verbonden zijn kunt u een unieke rondvaart maken. Er zijn namelijk verder geen grachten in Dordrecht. Uw rondvaart begint in hartje stad. U vaart ónder het stadhuis en het Scheffersplein door richting de Nieuwe Haven, de meest geschilderde haven van Europa.

Onderweg vaart u onder sierlijke bruggen door, en ziet u links en rechts historische panden die met de voeten in het water staan. Na elke bocht is er weer iets te ontdekken. De hoge pakhuizen met felgekleurde luiken bijvoorbeeld. En u krijgt echt een vakantiegevoel als u de verschillende binnenhavens met de pleziervaartuigen passeert. Is dit de mooiste rondvaart van Nederland? Ontdek waarom Dordrecht het Venetië van het Noorden is! 

Gezellige stadswandeling

Hij neemt u mee voor een mooie wandeling door de roemrijke geschiedenis van de stad. Dordrecht is de oudste stad van Holland en telt ruim 1000 monumenten. Ooit was Dordrecht vooral een strategisch gelegen handelsplaats, vanwege het samenkomen van drie rivieren. Het was ooit zelfs de grootste stad van Holland.

De gids wijst u op de unieke Dordtse gevels, neemt u mee langs een aantal highlights waaronder natuurlijk het Stadhuis, en bezoekt samen met u een hofje (bij beschikbaarheid) U loopt ook een stukje door de langste winkelstraat van Nederland. Onderweg vertelt de gids u de leukste anekdotes over deze levendige stad die nog steeds vol initiatieven zit. Zo zijn er leuke festivals als Wantijpop, Big Rivers en het internationaal zeer populaire Dordt op Stoom. Ook heeft Dordrecht als een van de weinige steden in Nederland een enorm 'sportpaleis'; alle sporten zijn hier bij elkaar te vinden op één sportboulevard. Eindbestemming: het laatste restaurant van de dag.

Heerlijk driegangendiner naar keuze

In een zeer goed aangeschreven restaurant gaat u - nadat u afscheid hebt genomen van de gids - samen aan tafel voor een driegangenmaaltijd. U maakt ter plekke een keuze tussen gerechten met vis, vlees of een vegetarische specialiteit. Eventuele dieetwensen hoeven geen belemmering te zijn voor collega's om deel te nemen. We houden er ten volle rekening mee!

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. De vaartocht is mogelijk vanaf april t/m oktober. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Geniet met uw team van dit afwisselende bedrijfsuitje in Dordrecht!

Reviews bedrijfsuitje
Mw Van den Bogerd: "Alles liep mooi volgens de planning en tijdsindeling. We hadden twee uitstekende gidsen. Ook de boottocht was zeer de moeite waard. In de restaurants waar de lunch en het diner werden geserveerd, was het goed toeven: we hebben er heerlijk gegeten. Kortom, een geslaagde dag waar we met plezier op terug kijken."

Werkorganisatie De Waard: "Alle afspraken waren goed geregeld. Het arrangement was inhoudelijk goed, eerst bewegen, daarna zitten in de boot, daarna honger gestild en dorst gelest.

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van ruim 1,5 uur met stadsgids
- Rondvaart Dordrecht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes