Grachtentocht en stadswandeling Dordrecht

Veel te genieten tijdens dit ontspannen bedrijfsuitje in Dordrecht! U doet twee restaurants aan, maakt een fijne stadswandeling en vaartocht.

Begroeting onder het smaken van de lunch

Alle deelnemers aan het teamuitje komen samen in een gastvrij restaurant in de binnenstad. U wordt in de watten gelegd met een heerlijke lunch. Deze bestaat uit soep, een luxebroodje (heerlijk belegd) en iets lekkers te drinken erbij (thee/koffie/fris/tapbier etc.).

Plezierige vaartocht door de grachten van Dordt

Dan gaat het echte werk beginnen! In de Wijnhaven gaat u aan boord van een rondvaartboot, die u verder leidt - ónder het stadhuis door - richting Grote Kerk. Tijdens de mooie tocht komen onder meer de Kuipershaven en Nieuwe Haven voorbij. Als u aanmeert staat er al een gids te wachten voor het vervolg van het programma: een stadswandeling van anderhalf uur.

Leerzame en genoeglijke stadswandeling

Na het aangename verblijf op het water is het tijd om de stad te voet te verkennen. Meer dan 1.000 monumenten heeft Dordrecht! Zijn havenfront is een van de meest geschilderde van Europa. Uw enthousiaste gids pikt de highlights er voor u uit,komt mettal van leuke anekdotes op de proppen en voert u langs de leukste hofjes tijdens deze speciaal voor u uitgezette wandeling. Eindbestemming: het laatste restaurant van de dag.

Heerlijk driegangendiner naar keuze

In een zeer goed aangeschreven restaurant gaat u - nadat u afscheid hebt genomen van de gids - samen aan tafel voor een driegangenmaaltijd. U maakt ter plekke een keuze tussen gerechten met vis, vlees of een vegetarische specialiteit. Eventuele dieetwensen hoeven geen belemmering te zijn voor collega's om deel te nemen. We houden er ten volle rekening mee!

Het gaat ons erom dat u - ontslagen van elke zorg - kunt meegenieten van een superleuk personeelsuitje in Dordrecht!

Review bedrijfsuitje
Mw Van den Bogerd: "Ons uitje naar Dordrecht van vorige week donderdag is prima verlopen. Alles liep mooi volgens de planning en tijdsindeling. We hebben een informatieve stadswandeling gemaakt met twee uitstekende gidsen, die ons veel vertelden over de stad Dordrecht. Ook de boottocht was zeer de moeite waard. In de restaurants waar de lunch en het diner werden geserveerd, was het goed toeven: we hebben er heerlijk gegeten. Kortom, een geslaagde dag waar we met plezier op terug kijken."

Advocatenkantoor Veldhuijzen & Nuiten: "Inhoudelijke beoordeling: In principe zijn de activiteiten uitstekend. Omdat het op het moment dat wij zouden gaan varen, hoosde van de regen, hebben wij dat agendapunt laten vallen. Daar kunt u echter niets aan doen. Wel was de timing om om 13.00 uur te lunchen en pas om 15.00 uur de rondleiding te krijgen, te ruim. Het contact met uw organisatie was prima. Klantvriendelijk en adequaat."

Anoniem: "Het arrangement was zeer goed. Het eten op beide lokaties was perfect. De rondleiding met gids was ook zeer goed. De rondvaart was leuk. Zeker nadat we eerst aan het begin van het groepsuitje geupdate waren door de gids. De organisatie was zeer goed verzorgd. Alles netjes afgewerkt. Mijn complimenten."

Werkorganisatie De Waard: "Alle afspraken waren goed geregeld. Het arrangement was inhoudelijk goed, eerst bewegen, daarna zitten in de boot, daarna honger gestild en dorst gelest.

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 2 consumpties
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes