Grachtentocht en stadswandeling Alkmaar


Een lunch, gevolgd door een rondvaart en stadswandeling in Alkmaar. Aansluitend hebben we een heerlijk diner voor uw groep geregeld. 

Begin van uw teamuitje 

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Alkmaar. Hier krijgt u een lekkere lunch aangeboden met huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en koffie, thee, melk of frisdrank.

Rondvaart Alkmaar

U stapt aan boord voor een mooie rondvaart door de grachten van Alkmaar. En grachten zijn er volop in Alkmaar! De lage kades zorgen ervoor dat u ongehinderd van het mooie uitzicht kunt genieten. Een oerhollandse molen, prachtige historische grachtenpanden, het plein waar de beroemde kaasmarkten nog steeds gehouden worden; u kunt het allemaal bekijken vanaf het water. Alkmaar had vroeger een indrukwekkend aantal brouwerijen, waarvan De Boom er één was. In dit prachtige pand aan het water is nu een biermuseum gevestigd.

Het Turfmarkt gebied is een geslaagde combinatie van historie (de mooie Accijnstoren bijvoorbeeld) en wat modernere bebouwing. De vele plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen hier direct voor en vakantiegevoel. De afwisseling maakt deze vaartocht zo leuk! 

Stadswandeling door Alkmaar 

Vervolgens komt een enthousiaste stadsgids uw groep bij de aanlegplaats ophalen. Hij loopt samen met u een mooie route door de historische binnenstad, waarbij hij u onderweg wijst op de mooie bezienswaardigheden en 'onontdekte' stukjes Alkmaar. Alkmaar heeft veel moois te bieden. De Waag kunt u niet missen; het prachtige historische pand met de toren. Het gelijknamige plein is beroemd vanwege de Kaasmarkten die hier gehouden worden.

Ook ziet u waarom de St. Laurenskerk hier terecht 'grote' kerk genoemd wordt; hij is imposant. Even verderop springt de frisse look van het Stedelijk Museum Alkmaar eruit in deze historische stad. Onderweg hoort u de sappigste anekdotes. Aan het eind van de wandeling brengt de gids u naar het restaurant. Hier neemt u afscheid van hem. 

Diner in hartje stad

Voor het diner hebben we weer een leuk restaurant in de binnenstad voor u uitgezocht. Tijdens een gezellig keuzediner kunt u ervaringen uitwisselen. Ons partnerrestaurant heeft een overwegend toegankelijke kaart en zorgt voor gerechten van goede kwaliteit. Bij dit driegangen keuzediner heeft u een gevarieerde keuze. Bij elke gang kiest u uit de verschillende gerechten. In een ongedwongen sfeer rondt u dit uitje op een leuke manier af.  

Alles geregeld

Al onze partnerrestaurants kennen we persoonlijk, op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie, waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants met korte loopafstanden.

In Alkmaar vaart u in een open boot (vanwege de lage bruggen). De vaartocht is het hele jaar mogelijk. In de winter haalt u een frisse neus, terwijl u comfortabel onder een warme deken zit.  

Hebben mensen binnen uw team voedselallergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje.

Maak uw collega's blij met dit ontspannen personeelsuitje in Alkmaar!

Reviews teamuitje:
Mevrouw Hilhorst: "Het eten was goed verzorgd en de stadswandelingen met de gids was ook erg leuk, het was een geslaagde dag."
Leids Universitair Medisch Centrum: Inhoudelijk een goed arrangement. De restaurants en het eten waren prima. Zeer klantvriendelijk."
CVO Groep: "De organisatie was prima, ik heb er verder geen omkijken naar gehad, super personeelsuitje!"

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling van 1,5 uur met stadsgids
- Rondvaart Alkmaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes