Grachtentocht en stadswandeling Alkmaar

Op dit exclusieve bedrijfsuitje in de historische binnenstad van Alkmaar krijgt u de kans de prachtige stad vanaf zowel het land als het water te bekijken!

Hartelijk ontvangst van uw teamuitje

U en uw collega's worden hartelijk verwelkomd in een van de gezelligste restaurants van Alkmaar, pal aan het Waagplein. U krijgt een lekkere lunch aangeboden met soep, een luxe belegd broodje en iets te drinken.

Rondvaart door een roemrijk verleden

U wandelt met zijn allen naar de open boot (open vanwege de vele lage bruggen) die exclusief voor uw groep is gereserveerd. Een mooie vaartocht door de grachten leidt langs roemruchte plekken uit de Gouden Eeuw. Als u erom vraagt, vertelt de kapitein u honderduit over de bezienswaardigheden versneden met anekdotes over Alkmaar. (Vaarseizoen: april t/m oktober)

Stadswandeling door het Alkmaar van de Gouden Eeuw

Vervolgens komt een enthousiaste stadsgids uw groep bij de aanlegplaats ophalen. Hij loopt samen met u een mooie route door de historische binnenstad, waarbij hij u onderweg wijst op de mooie bezienswaardigheden en 'onontdekte' stukjes Alkmaar. Hij heeft ervoor gezorgd dat de wandeling perfect aansluit op de vaartocht. De wandeltocht duurt ongeveer anderhalf uur.

Keuzemenu van drie gangen in een sfeervol restaurant

U neemt afscheid van de gids en vindt uw plaats in een befaamd toprestaurant in het hartje van Alkmaar. Een driegangendiner is wat u voorgeschoteld krijgt. Elke gang biedt een verrassende keuzevrijheid. Vis, vlees of vegetarisch is allemaal mogelijk! Het spreekt voor zich dat we rekening houden met speciale dieetwensen.

U kunt heerlijk en zorgeloos genieten van een uitstekend verzorgd groepsuitje in de kaasstad!

Review bedrijfsuitje
Mevrouw Hilhorst: "Wij hebben het stadsarrangement gedaan en waren erg tevreden. Het eten was goed verzorgd en de stadswandelingen met de gids was ook erg leuk, het was een geslaagde dag en het weer was ook heerlijk. Het contact met het kantoor was prima, klantvriendelijk, en goed geregeld."

Leids Universitair Medisch Centrum: Inhoudelijk een goed arrangement. Ik zou alleen de stadswandeling voor de boottocht doen. Nu had de kapitein al veel verteld. De contacten zijn prima verlopen en de restaurants en het eten waren prima. Zeer klantvriendelijk.

CVO Groep: "De deskundige en bevlogen gids heeft tijdens ons bedrijfsuitje in een goede mix van snelheid en rust een aantal interessante stukken van Alkmaar laten zien. Het aansluitende buffet was uitstekend verzorgd in een plezierige ambiance. De organisatie was prima, ik heb er verder geen omkijken naar gehad, super personeelsuitje!"

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
- Lunch incl. 1 consumptie
- Stadswandeling met stadsgids
- Grachtentocht
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes