Ganzenbord citygame met borrelboot Rotterdam


Een afwisselend bedrijfsuitje in Rotterdam: Geniet van een borreluurtje op de borrelboot, speel samen de ganzenbord citygame, en sluit dit uitje samen af met een keuzediner!

  • Borrelboot: vaartocht op borrelboot met drankjes (onbeperkt) aan boord
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Rotterdam
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Borrelboot met drankjes

Uw dag begint als u 's middags samen aan boord gaat van de borrelboot. De plezierjachten en gezellige terrassen op de kades zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord kunt u zelf drankjes van de Hollandse bar nemen (onbeperkt).

Rondvaart Rotterdam

Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water! Al snel ziet u de skyline van Rotterdam vanaf het water. Niet alleen de skyline van de stadskant is prachtig, ook de skyline van de Kop van Zuid aan de overkant mag er zijn. Hier ziet u de moderne hoge woontorens, maar ook het lage en historische pand van de Holland Amerika Lijn. Verderop ligt Katendrecht. Vroeger een ruige buurt, nu een hip stukje Rotterdam. Natuurlijk komt u langs het Park met de Euromast en vaart tussen de enorme containerschepen door. Het is een informele tocht, zonder gids. Bekijk Rotterdam samen vanuit een varend café!

Ganzenbord citygame Rotterdam

Als u weer aan land gaat is het tijd voor het Ganzenbord spel. U speelt in teams van 5-6 personen, in de binnenstad van Rotterdam. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een opvallende gevel in een steegje bijvoorbeeld, of een standbeeld op een onverwachte plek. Ook voor inwoners van de stad valt er nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. Welk team gaat er met de winst vandoor?

Geslaagd diner ter afsluiting van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangen diner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit personeelsuitje in Rotterdam. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook elke dag van de week doen, het hele jaar door. In de zomer geniet u van de koelte op het water, omringd door watertaxi's en andere boten. In de winter bekijkt u de feestelijk verlichte stad vanuit de verwarmde boot. Er is een toilet aan boord. Het kan zijn dat u deze boot niet exclusief voor uw groep heeft, maar dat is in dit geval alleen maar gezellig! U kunt het echt zien als een varend café met een bar, een bruine kroeg en een ruim achterdek waar ruimte is voor iedereen die van het zonnetje wil genieten. 

Laat uw team ontspannen borrelen op het water, fanatiek ganzenborden in de stad en sluit de dag samen af met een keuzediner!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 100 € 110,20
15 - 30 € 94 € 103,59
31 - 60 € 92 € 101,38
Inclusief
· Borrelboot met schipper
· Rondvaart van 2 uur
· Aan boord: onbeperkt bier/wijn/fris/jenever/schipperbitter
· Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Borrelboot
17.10 uur Ganzenbord citygame
19.30 uur Keuzediner

Reserveren Meer informatie