Ganzenbord citygame met borrelboot Roermond


Een afwisselend bedrijfsuitje in Roermond: Speel samen de ganzenbord citygame, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit uitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Roermond
  • Borrelboot: rondvaart Roermond op privéborrelboot met drankjes aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Begin van uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in hartje Roermond. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een drankje aangeboden. Vervolgens beleeft u samen de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Leiden

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Bijvoorbeeld een bijzondere gevelsteen of verborgen muurschildering. Ook voor inwoners van Roermond zijn dit vaak verrassende plekjes! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met drankjes

Na de citygame stapt u aan boord van de borrelboot. U heeft deze boot exclusief voor uw groep, uiteraard met schipper. Onderweg krijgt u tweemaal een drankje van de Hollandse bar aangeboden.

Rondvaart Roermond

Bekijk de skyline van Roermond, met de Rattentoren, de Theresiabrug en natuurlijk de Munsterkerk. Aan de andere kant van het water ziet u de voorstad. Hier ziet u verschillend gekleurde historische pandjes. Om het vakantiegevoel compleet te maken vaart u langs stranden, hippe beachclubs en jachthavens. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangendiner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit leuke personeelsuitje in Roermond. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar, elke dag van de week. U vaart met uw groep in een eigen privéboot met schipper. Dit is een boot die gesloten kan worden als het nodig is. Er zijn toiletten aan boord. In de winter vaart u comfortabel in een verwarmde boot en geniet u van de stad die versierd is met honderden lichtjes. 

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 100 € 110,20
15 - 30 € 94 € 103,59
31 - 60 € 92 € 101,38
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
· Privé borrelboot met schipper
· Rondvaart van 1 uur en 10 minuten
· Aan boord 2 bier/wijn/fris
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.20 uur Keuzediner

Reserveren Meer informatie