Ganzenbord citygame met borrelboot Leiden


Een afwisselend bedrijfsuitje in hartje Leiden: Speel samen de ganzenbord citygame, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit uitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Leiden
  • Borrelboot: rondvaart door Leiden met drankjes aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Begin van uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in hartje Leiden. Na de hartelijke ontvangst geniet u hier samen van een drankje. Vervolgens beleeft u samen de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Leiden

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een opvallende gevel in een steegje bijvoorbeeld, of een muurschildering op een onverwachte plek. Ook voor inwoners van Leiden valt hier nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met drankjes

Na de citygame stapt u aan boord van de borrelboot. Onderweg krijgt u drankjes van de Hollandse bar aangeboden (maximaal 4 pp).

Rondvaart Leiden

Met een glas in uw hand geniet u van de stad. Onderweg ziet u de geboortestraat van Rembrandt, de Hortus Botanicus en Molen de Valk. Volop historie, prachtige grachtenpanden en mooie monumentale bruggen. In de zomer geniet u van de gezelligheid van de terrasjes op de kade en de terrasboten. Het varen langs de haven van Leiden zorgt voor een lekker vakantiegevoel. In de winter vaart u door de feestelijk verlichte stad onder bruggen door die versierd zijn met honderden lichtjes. U merkt direct het verschil tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water. Proost!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangendiner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit leuke personeelsuitje in Leiden. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar, elke dag van de week. U kunt dit uitje dan ook het hele jaar reserveren. In de zomer geniet u van de vrolijke drukte en koelte op het water. In de winter zit u comfortabel op een verwarmde boot en bekijkt u de feestelijk verlichte stad. U vaart met uw groep in een eigen privéboot(boten) met schipper. Dit is een boot die gesloten kan worden als het nodig is. 

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 100 € 110,20
15 - 30 € 94 € 103,59
31 - 60 € 92 € 101,38
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
· Privé borrelboot(boten) met schipper
· Rondvaart van 1 uur
· Aan boord 2 bier/wijn/fris
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.00 uur Keuzediner
20.30 uur Rond deze tijd eindigt het arrangement

Reserveren Meer informatie