Ganzenbord citygame met borrelboot Hoorn


Een afwisselend bedrijfsuitje in Hoorn: Speel samen de ganzenbord citygame, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit uitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Hoorn
  • Borrelboot: vaartocht op privéborrelboot met drankjes (onbeperkt) aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Begin van uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in de binnenstad van Hoorn. Na de gastvrije ontvangst bestelt u allemaal een lekker drankje. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Hoorn

U speelt dit spel in teams van 5-6 personen, in de binnenstad van Hoorn. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een opvallende gevel in een steegje bijvoorbeeld, of een muurschildering op een onverwachte plek. Ook voor inwoners van Hoorn valt hier nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met drankjes

Hierna stapt u aan boord van uw privéborrelboot voor een mooie vaartocht. De plezierjachten en gezellige terrassen op de kades zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord krijgt u drankjes van de Hollandse bar aangeboden.

Rondvaart Hoorn

U vaart langs woonarken en de prachtige Binnenhaven. Hier liggen de wat sportievere schepen aan de historische kades. Hier vindt u het rijtje bijzondere gevels (Veermanskade) dat op elke ansichtkaart te vinden is. U vaart verder richting de bijzondere Hoofdtoren, nu in gebruik als restaurant. Ook vaart u langs het Oostereiland. De voormalige gevangenis is nu een gezellige plek met appartementen, hotel, museum en filmhuis. U vaart een stukje over het IJsselmeer, omringd door surfers, waterskieërs en zeilers. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water! 

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangen diner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit personeelsuitje in Hoorn. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook elke dag van de week doen, het hele jaar door. In de zomer geniet u van de koelte op het water terwijl u door de vrolijke drukte van de stad vaart. In de winter bekijkt u de feestelijk verlichte stad terwijl u comfortabel onder een deken zit. Vanwege de lage bruggen wordt er in Hoorn met open boten gevaren. U heeft met uw groep een eigen boot(boten) met schipper.

Groepsgrootte
10 - 40 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 100 € 110,20
15 - 30 € 94 € 103,59
31 - 40 € 92 € 101,38
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
- Privé borrelboot met schipper
- Rondvaart van 1 uur
- Aan boord onbeperkt bier/wijn/fris
- Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.30 uur Keuzediner
21.00 uur Rond deze tijd einde van het arrangement

Reserveren Meer informatie