Ganzenbord citygame met borrelboot Groningen


Een afwisselend bedrijfsuitje in hartje Groningen: Ga met z'n allen ganzenborden in de stad, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit uitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Groningen
  • Borrelboot: rondvaart door Groningen met drankjes aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Begin van uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in hartje Groningen. Na de hartelijke ontvangst geniet u hier samen van een drankje. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Groningen

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een opvallende gevel in een steegje bijvoorbeeld, of een muurschildering op een onverwachte plek. Ook voor inwoners van Groningen valt er nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met drankjes

Na de citygame stapt u aan boord van de borrelboot. Onderweg krijgt u tweemaal een drankje van de Hollandse bar aangeboden.

Rondvaart Groningen

U bekijkt de Noorderhaven met de mooie pakhuizen, bijzondere gevels en monumentale woonschepen. De Prinsentuinmuur met de Zonnewijzerpoort is de doorgang naar een verborgen stukje stad. Ook vaart u pal langs de Italiaans aandoende pastelkleurige Stadsschouwburg. Hierna komt u bij de Oosterhaven, het domein van de watersporters. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangendiner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit leuke personeelsuitje in Groningen. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart van maart t/m oktober. U kunt dit uitje in deze periode op elke dag van de week reserveren. U vaart met uw groep in een eigen boot(boten) met schipper. Dit is een open boot. Liever een boot die overdekt kan worden? Dat kan ook! Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Review Ganzenbord citygame met borrelboot Groningen

Dent2dent (maatwerk met cocktail workshop): "Het arrangement was goed! De ruimte waarin je wordt ontvangen voor de welkomstborrel en waar ook de cocktail workshop werd gehouden is gezellig. De cocktail workshop was top, we hebben gelachen en ik zou deze aan iedereen aanraden. Het diner was goed verzorgd. Al met al waren we heel tevreden en hebben we een leuke dag gehad met ons team.

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 100 € 110,20
15 - 30 € 94 € 103,59
31 - 60 € 92 € 101,38
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
- Privé borrelboot(boten) met schipper
- Rondvaart van 1 uur
- Aan boord 2 bier/wijn/fris
- Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.00 uur Keuzediner
20.30 uur Rond deze tijd eindigt het arrangement

Reserveren Meer informatie