Ganzenbord citygame met borrelboot Gouda


Een afwisselend bedrijfsuitje in hartje Gouda: doe samen de ganzenbord citygame, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit uitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Gouda
  • Borrelboot: rondvaart door Gouda met drankjes aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Begin van uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in hartje Gouda. Na de hartelijke ontvangst kiest u een lekker drankje. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Gouda

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een opvallende gevel in een steegje bijvoorbeeld, of een muurschildering op een onverwachte plek. Ook voor inwoners van Gouda valt er nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzenopdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met drankjes

Hierna stapt u aan boord van uw privéborrelboot voor een rondvaart door Gouda. Aan boord krijgt u twee drankjes van de Hollandse bar aangeboden.

Rondvaart Gouda

Onderweg komt u door smalle grachtjes en de bekende Visbanken met de zuilen aan beide kanten van de gracht. Bijzonder in Gouda is de halfronde Museumhaven. Hier liggen allerlei monumentale schepen die bewoond worden. Daarnaast is er voor de bruine vloot gelegenheid om aan te leggen. Vlak achter deze museumhaven stroomt de IJssel, populair bij watersporters. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangen diner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart van maart t/m december. In deze periode kunt u dit uitje elke dag van de week reserveren. Er is een toilet aan boord. In de zomer is het heerlijk koel op het water en bent u deels omringd door watersporters. In de winter vaart u comfortabel in een verwarmde boot en bekijkt u de feestelijk verlichte bruggen en stad. U heeft met uw groep een eigen boot met schipper.

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
15 - 34 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 25 € 94 € 103,59
26 - 34 € 92 € 101,38
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
- Privé borrelboot met schipper
- Rondvaart van 1 uur
- Aan boord 2 bier/wijn/fris
- Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.00 uur Keuzediner
20.30 uur Rond deze tijd: einde arrangement

Reserveren Meer informatie