Ganzenbord citygame met borrelboot Den Haag


Een afwisselend bedrijfsuitje in Den Haag: Ga met z'n allen ganzenborden in de stad, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit personeelsuitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Den Haag
  • Borrelboot: rondvaart door Den Haag met hapjes en drankjes aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Ontvangst
In het centrum van Den Haag wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje, waarna u begint met de Ganzenbord Citygame.

Kraak de "Ganzen-code"
Het spel wordt gespeeld in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u een formulier mee met foto's van de highlights van de stad. Als u in een bepaald vakje van de stad bent, zoekt u samen met uw team dit punt, waarna u hier een selfie maakt. Deze stuurt u via WhatsApp naar onze instructeur. De instructeur geeft u vervolgens een "Ganzen-opdracht". Brengt uw team de opdracht tot een goed einde dan krijgt u een letter. Gedurende 3 uur verzamelt u op deze manier letters waarmee u uiteindelijk de gehele Ganzen-code kunt ontcijferen en uw team in veiligheid kunt brengen.

Opmerking:
Het Ganzenbord Citygame spel wordt op afstand door onze instructeur begeleid.

Borrelboot
Nadat uw team in veiligheid is gebracht stapt u aan boord van een rondvaartboot voor een geweldige rondvaart door de grachten van onze politieke hoofdstad. De stad ziet u vanuit een wel heel speciaal perspectief. De gids aan boord vertelt u van alles over de highlights van Den Haag, terwijl u gezellig een drankje met een hapje aangeboden krijgt.

Diner
Na de vaartocht sluit u dit bijzondere personeelsuitje af met een heerlijk driegangen keuzediner in hartje Den Haag. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, u kunt deze aan ons doorgeven. Zo kunt u zorgeloos genieten van een tot in de puntjes voor u georganiseerd dagje Den Haag!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 82,65
15 - 30 € 72 € 79,34
31 - 60 € 67 € 73,83
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van 3 uur
- Vaartocht van 1 uur
- Aan boord een borrel (indien mogelijk, anders borrel elders) bestaande uit 2 drankjes en hapjes
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes