Ganzenbord citygame met borrelboot Delft


Een afwisselend bedrijfsuitje in hartje Delft: Doe de ganzenbord citygame, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit personeelsuitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Delft
  • Borrelboot: rondvaart door Delft met hapjes en drankjes aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Ontvangst

U komt samen in een gezellig restaurant in hartje Delft. Na de hartelijke ontvangst kiest u een lekker drankje. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Delft

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een bijzondere gevelsteen in een steegje bijvoorbeeld, of een muurschildering waar u deze niet verwacht. Ook voor inwoners van Delft geldt dat ze vaak op plekken komen die ze nooit gezien hebben. 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzenopdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met hapje en drankje

Hierna stapt u aan boord van een rondvaartboot voor een rondvaart door de grachten van Delft. Onderweg krijgt u lekkere hapjes en krijgt u een drankje aangeboden.

Rondvaart Delft

U vaart door grachten met gezellige terrassen op de kade en u vaart langs de gracht waar Vermeer voor het eerst begon met schilderen. Net als Amsterdam heeft ook Delft een prachtige grachtengordel. U komt langs mooie grachtenpanden en historische bezienswaardigheden zoals VOC-locaties en patriciërshuizen. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangen diner. Bij elke gang kun u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit leuke personeelsuitje in Delft. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart van maart t/m november. U kunt dit uitje in deze periode elke dag van de week reserveren. 

Review Ganzenbord citygame met borrelboot Delft

Hardloopgroep DKC: "Het arrangement was heel goed. We hebben genoten. Het contact met de spelleider was goed en de opdrachten kwamen heel snel nadat wij een selfie hadden gestuurd. Ook al snapten we het soms niet het verschil tussen de letters en de cijfers, maar dat lag waarschijnlijk aan ons. Het diner was ook goed en de boot ook erg gezellig."  
De Vries Verzekeringen VOF: "Hebben al vaker bij jullie geboekt. Het was een super dag (inhoudelijk zeker een 9.) Alles tot in de puntjes verzorgd."

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 82,65
15 - 30 € 72 € 79,34
31 - 60 € 67 € 73,83
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame (ca. 2,5 uur)
- Vaartocht van 1 uur
- Aan boord een borrel (indien mogelijk, anders borrel elders) bestaande uit 2 drankjes en hapjes
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie