Chocolade maken in Luik


Na het welkomstdrankje volgt u een chocoladeworkshop. Iedereen krijgt de zelfgemaakte bonbons mee naar huis. U rondt deze groepsuitstap samen af met een diner. Nodig uw collega's uit voor deze lekkere teambuilding in Luik!
 

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca. 350 gram) om mee te nemen
  • Diner (uitgebreid hoofdgerecht naar keuze) in een gezellig restaurant

Begin van uw groepsuitstap in Luik

Luik heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in een upgrade. En dat is te zien! Bijvoorbeeld als u het moderne station bekijkt, of langs de hippe restaurantjes en trendy winkels loopt. Het middeleeuwse centrum heeft leuke boetieks in smalle straatjes, en de Place du Marché is 'the place to be' voor een bruisend nachtleven. Een ideale stad voor een geslaagde teambuilding! In hartje stad ontmoet u elkaar in een restaurant. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Na te hebben bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep vandaag zal begeleiden. 

Chocoladeworkshop 

Hij zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U krijgt een aantal chocoladesoorten te proeven tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Hierna ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn. De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld werken met crèmevulling, ganache of gezouten caramel. Ten slotte ziet u hoe u de bonbons mooi op kunt maken.

Bonbons maken

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons tijdens deze workshop. Bij het samenstellen van uw bonbons kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Voor welke smaakcombinaties kiest u? Lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons om trots op te zijn.

Samen uit eten: diner ter afsluiting  

U neemt afscheid van de patissier en gaat samen uit eten. Bij één van leukste restaurants van Luik is een tafel vrijgehouden voor uw groep. Hier schuift u samen aan voor een afsluitend etentje. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Iedereen kiest een uitgebreid hoofdgerecht van de kaart, inclusief bijgerechten. We reserveren in Luik bij partnerrestaurants waar we nauw mee samenwerken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zijn er mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. Eet smakelijk!

Enthousiast geworden? Trakteer uw collega's op deze smakelijke teambuilding in Luik!

Groepsgrootte
15 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 85 € 92,65
21 - 30 € 79 € 86,11
31 - 60 € 75 € 81,75
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons
· Uitgebreid hoofdgerecht naar keuze in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Hoofdgerecht

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact met ons op als u vragen heeft?

Reserveren Meer informatie