Borrelboot Quiznight Maastricht


Dit bedrijfsuitje in Maastricht valt gegarandeerd in de smaak bij uw collega's! Ga samen zorgeloos borrelen aan boord van een borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! 

  • Borrelboot: rondvaart (privéboot met schipper) met drankjes (onbeperkt) aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • Driegangen keuzediner in hartje stad

Samen op een borrelboot door Maastricht

Dit bedrijfuitje begint op het moment dat u samen aan boord van een rondvaartboot stapt. Dit is een privéboot, speciaal voor uw groep. De plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord krijgt u drankjes van de Hollandse bar aangeboden (onbeperkt) . 

Rondvaart Maastricht

Met een glas in uw hand geniet u van de stad. De eeuwenoude Sint Servaasbrug verbindt de binnenstad met de populaire wijk bij het station: Wyck. Deze wijk wordt wel het ‘Notting Hill’ van Maastricht genoemd. Hier vindt u veel leuke speciaalzaakjes, bijzondere restaurants, terrasjes onder de bomen op straat en een gemoedelijke sfeer. Nadat u Wyck vanaf het water heeft kunnen bekijken vaart u langs de nieuwe céramique wijk, met veel moderne appartementengebouwen. Hier ziet u ook het Bonnefantenmuseum met een wat ruimtevaart-achtig uiterlijk. In de zomer geniet u van de gezelligheid van de terrasjes op de kades, en de koelte op het water geeft u echt een vakantiegevoel. In de winter vaart u door en langs de feestelijk verlichte stad. U merkt direct het verschil tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water. Proost!

Quiznight

Als u aan land gaat begint uw quiznight bij een mooi restaurant in het centrum. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een lekker sfeertje. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De quizmaster maakt de scores bekend. Welk team is het beste? Hij zet dit winnende team in het zonnetje. Deze spelers krijgen eeuwige roem, maar ook een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Driegangen keuzediner

U rondt deze dag af met een driegangen keuzediner. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart en gerechten van goede kwaliteit. De keuzes zijn toegankelijk, zodat u zeker weet dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Per gang kiest iedereen uit de verschillende gerechten: vis, vlees en vegetarisch. 

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar, elke dag van de week. U kunt dit uitje dan ook het hele jaar door reserveren. Het is een comfortabele boot met toilet aan boord. U kunt steeds kiezen voor een plek binnen of op het dek. In de zomer geniet u van de vrolijke drukte en de koelte op het water.  In de winter zit u met z'n allen comfortabel in een verwarmde boot en bekijkt u de feestelijk verlichte stad vanaf het water. U vaart met uw groep in een eigen privéboot met schipper.

Ontspannen borrelen en fanatiek quizzen: Daar worden uw collega's blij van! 

Groepsgrootte
30 - 150 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
30 - 49 € 106 € 115,54
50 - 74 € 103 € 112,27
75 - 99 € 101 € 110,09
100 - 150 € 99 € 107,91
Inclusief
· Privé borrelboot met schipper
· Rondvaart van 2 uur
· Aan boord onbeperkt bier/wijn/fris
· Quiznight in gezellige privéruimte, onder leiding van een quizmaster
· Prijsuitreiking
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Borrelboot
17.15 uur Quiz
18.30 uur Keuzediner

Reserveren Meer informatie