Borrelboot Quiznight Hoorn


Dit bedrijfsuitje in Hoorn valt gegarandeerd in de smaak bij uw collega's! Ga samen zorgeloos borrelen aan boord van een borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! 

  • Borrelboot: rondvaart door Hoorn (privéboot met schipper) met onbeperkt drankjes aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • Driegangen keuzediner in hartje stad

Samen op een borrelboot door Hoorn

Aan het einde van de middag komt u samen in Hoorn en stapt u aan boord van een rondvaartboot. De plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord krijgt u drankjes van de Hollandse bar aangeboden.

Rondvaart Hoorn

U vaart langs woonarken en de prachtige Binnenhaven. Hier liggen de wat sportievere schepen aan de historische kades. Hier vindt u ook het rijtje bijzondere gevels (Veermanskade) dat op elke ansichtkaart te vinden is. U vaart verder richting de bijzondere Hoofdtoren, nu in gebruik als restaurant. Ook vaart u langs het Oostereiland. De voormalige gevangenis is nu een gezellige plek met appartementen, hotel, museum en filmhuis. U vaart een stukje over het IJsselmeer, omringd door surfers, waterskieërs en zeilers. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water! 

Quiznight

Daarna begint uw quiznight bij een mooi restaurant in het centrum. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een lekker sfeertje. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De quizmaster maakt de scores bekend. Welk team is het beste? Hij zet dit winnende team in het zonnetje. Deze spelers krijgen eeuwige roem, maar ook een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Driegangen keuzediner

U rondt deze gezellige dag af met een driegangen keuzediner. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart en gerechten van goede kwaliteit. De keuzes zijn toegankelijk, zodat u zeker weet dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Per gang kiest iedereen uit de verschillende gerechten: vis, vlees en vegetarisch. 

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook elke dag van de week doen, het hele jaar door. In de zomer geniet u van de koelte op het water terwijl u door de vrolijke drukte van de stad vaart. In de winter bekijkt u de feestelijk verlichte stad terwijl u comfortabel onder een deken zit. Vanwege de lage bruggen wordt er in Hoorn met open boten gevaren. U heeft met uw groep een eigen boot(boten) met schipper.

Ontspannen borrelen en fanatiek quizzen: Hier worden uw collega's blij van! 

Groepsgrootte
15 - 50 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 92 € 100,28
31 - 50 € 84 € 91,56
Inclusief
■ Privé borrelboot(boten) met schipper
■ Rondvaart van 1 uur
■ Aan boord onbeperkt bier/wijn/fris
■ Quiznight in gezellige privéruimte, onder leiding van een quizmaster
■ Prijsuitreiking
■ Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Borrelboot
17.15 uur Quiz
18.30 uur Keuzediner

Reserveren Meer informatie