Borrelboot Quiznight Gouda


Ga aan boord van een borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! Dit bedrijfsuitje in Gouda valt gegarandeerd in de smaak: 

  • Borrelboot: rondvaart door Gouda op privéborrelboot met drankjes aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Samen op een borrelboot door Gouda

Aan het einde van de middag komt u samen in Gouda en stapt u aan boord van een rondvaartboot. Met een glas in uw hand geniet u van een mooie vaartocht door Gouda. U krijgt tweemaal een drankje naar keuze van de Hollandse bar.

Rondvaart Gouda

U vaart door smalle grachten en langs de bekende Visbanken. Bijzonder in Gouda is de halfronde Museumhaven. Hier liggen prachtige (bewoonde) monumentale schepen. Vlak achter deze museumhaven stroomt de IJssel, populair bij watersporters. Ervaar al borrelend de relaxte sfeer op het water!

Quiznight

Als u weer aan land gaat begint uw quiznight bij een mooi restaurant in het centrum. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een goede sfeer. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De scores zijn bekend! Hoe heeft uw team het er vanaf gebracht? Het winnende team wordt in het zonnetje gezet en ontvangt onder luid applaus een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Diner: 3 gangen keuzemenu

U schuift aan in één van de leukste restaurants van Gouda. Hier sluit u dit uitje samen af met een verzorgd driegangendiner. U heeft bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Dieetwensen of voedselallergieën? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Gouda samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart van maart t/m december. In deze periode kunt u dit uitje elke dag van de week reserveren. Er is een toilet aan boord. In de zomer is het heerlijk koel op het water en bent u deels omringd door watersporters. In de winter vaart u comfortabel in een verwarmde boot en bekijkt u de feestelijk verlichte bruggen en stad.

De combinatie van ontspannen borrelen en fanatiek quizzen maakt dit het ideale bedrijfsuitje!

Groepsgrootte
15 - 34 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 104 € 113,36
20 - 30 € 97 € 105,73
31 - 34 € 90 € 98,10
Inclusief
· Privé borrelboot met schipper
· Rondvaart van 1,5 uur (mogelijk van maart t/m december)
· Aan boord 2 bier/wijn/fris
· Quiznight in afgeschermde ruimte, onder leiding van een quizmaster
· Prijsuitreiking
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Borrelboot
17.45 uur Quiz
19.00 uur Keuzemenu

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie