Borrelboot Quiznight Dordrecht


Dit bedrijfsuitje in Dordrecht valt gegarandeerd in de smaak bij uw collega's: Ga samen zorgeloos borrelen aan boord van een borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! 

  • Welkomstdrankje
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • Borrelboot: rondvaart door Dordrecht (privéboot met schipper) met drankjes aan boord
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Begin van uw bedrijfsuitje

In een mooi restaurant in de binnenstad van Dordrecht komt u samen aan het einde van de middag. Hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. Hierna maakt u kennis met uw quizmaster van deze avond.

Quiznight

De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Bundel uw krachten en probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een goede vibe. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De scores zijn bekend! Hoe heeft uw team het er vanaf gebracht? Het winnende team wordt in het zonnetje gezet en ontvangt onder luid applaus een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Samen op een borrelboot door Dordrecht

Na de quiz stapt u aan boord van een borrelboot. U heeft deze boot privé met uw groep. De plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord krijgt u tweemaal een drankje aangeboden.

Rondvaart Dordrecht

U vaart ónder het stadhuis en het Scheffersplein door richting de Nieuwe Haven, de meest geschilderde haven van Europa. Onderweg vaart u onder sierlijke bruggen door, en ziet u links en rechts historische panden die met de voeten in het water staan. Na elke bocht is er weer iets te ontdekken. De hoge pakhuizen met felgekleurde luiken bijvoorbeeld. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water!

Diner: 3 gangen keuzemenu

U schuift aan in één van de leukste restaurants van Dordrecht. Hier sluit u dit uitje samen af met een verzorgd driegangendiner. U heeft bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Dieetwensen of voedselallergieën? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Dordrecht samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart van april t/m november. Vanwege de lage bruggen wordt er in Dordrecht met open boten gevaren. U heeft met uw groep een eigen boot met schipper. 

Ontspannen borrelen en fanatiek quizzen: Hier worden uw collega's blij van! 

Groepsgrootte
15 - 40 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 111 € 120,99
31 - 40 € 93 € 101,37
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Quiznight in afgeschermde ruimte, onder leiding van een quizmaster
· Prijsuitreiking
· Privé borrelboot met schipper (april t/m november mogelijk)
· Rondvaart van 1 uur
· Aan boord 2 drankjes
· 3 gangen keuzemenu

De tijdsindeling:
16.30 uur Welkomstdrankje
16.45 uur Quiz
18.00 uur Borrelboot
19.00 uur Keuzemenu
21.30 uur Rond deze tijd eindigt het arrangement

(In de maanden april, mei, september en oktober kunt u eventueel een uur eerder beginnen met dit arrangement. Qua vaartijden zijn er verder geen wijzigingen mogelijk)

Reserveren Meer informatie