Borrelboot Quiznight Haarlem - NIEUW! -


Dit bedrijfsuitje in Haarlem valt gegarandeerd in de smaak bij uw collega's: Ga samen zorgeloos borrelen aan boord van een borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! 

  • Borrelboot: rondvaart door Haarlem (privéboot met schipper) met drankjes en hapjes aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • Driegangen keuzediner in hartje stad

Samen op een borrelboot door Haarlem

Aan het einde van de middag komt u samen in Haarlem en stapt u aan boord van een privéborrelboot. De plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord krijgt u onbeperkt drankjes aangeboden, en geniet u samen van verschillende lekkere tapas.

Rondvaart Haarlem

Net als Amsterdam heeft Haarlem ook een mooie grachtengordel. Het is dan ook gezellig varen met het uitzicht op de mooie stad met gezellige terrassen tot pal aan het water. U vaart langs mooie monumenten als het pand van het Teylers museum, en de Waag. Ook vaart u langs de 'snifmolen', de 'verfroller' en het pand van de Haarlemmer olie. Hier en daar passeert u iemand in een kano of bootje. Geniet van de relaxte sfeer op het water met een glas in uw hand. Proost!

Quiznight

Daarna begint uw quiznight bij een mooi restaurant in het centrum. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een goede vibe. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De quizmaster maakt de scores bekend. Welk team is het beste? Hij zet dit winnende team in het zonnetje. Deze spelers krijgen eeuwige roem, maar ook een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

3 gangen keuzemenu

U rondt deze gezellige dag af met een driegangendiner. De chef-kok zorgt voor een gevarieerde kaart en gerechten van goede kwaliteit. De keuzes zijn toegankelijk, zodat u zeker weet dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Per gang kiest iedereen uit de verschillende gerechten. Er is voor ieder wat wils. 

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Review Borrelboot Quiznight Haarlem

Cornelisse Banket: "We hebben een hele gezellig dag gehad. Min puntje was dat op de boot er niets verteld werd door de begeleiders, erg jammer want er is genoeg te vertellen over Haarlem lijkt mij. In de toekomst kunnen jullie mij vast nog een keer verwachten voor een leuk city tripje."

Ontspannen borrelen en fanatiek quizzen: Hier worden uw collega's blij van! 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 79 € 86,11
31 - 50 € 70 € 76,30
51 - 80 € 65 € 70,85
Inclusief
■ Privé borrelboot(boten) met schipper
■ Rondvaart van 1 uur
■ Aan boord onbeperkt bier/wijn/fris en tapas-borrelhapjes
■ Quiznight in afgeschermde ruimte, onder leiding van een quizmaster
■ Prijsuitreiking
■ Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Borrelboot
17.15 uur Quiz
18.30 uur Keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes