De mooiste uitjes in de meeste steden

Al tien jaar organiseert Stadsarrangement leuke en bijzondere bedrijfsuitjes en personeelsuitjes. Er is altijd wel één van de meer dan 50 steden bij u in de buurt. Of u nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje met een teambuilding element, een bijzonder vrijgezellenuitje of een actief personeelsuitje, bij ons bent u aan het goede adres!

Wie zijn wij?

Stadsarrangement is een zelfstandig bedrijf met haar thuisbasis in Hoorn. Het bedrijf is in 2005 opgericht, en organiseert arrangementen in 39 steden in Nederland. We hebben eigen accountmanagers die onze steden bezoeken zodat we up to date blijven en u de leukste uitjes aan kunnen bieden. Ook onze event managers die de boeking voor u reserveren zijn bekend in 'onze' steden. Zij zetten hun expertise graag in bij het organiseren van een arrangement dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Wat doen wij?

We organiseren aantrekkelijke bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes en groepsuitjes voor groepen van 10-200 personen in de mooiste steden van Nederland. Om een interessant aanbod van bedrijfsuitjes te houden voegen we regelmatig arrangementen en steden toe. Al onze arrangementen worden georganiseerd in hartje stad en zijn zo samengesteld dat alle onderdelen van het bedrijfsuitje op loopafstand van elkaar zijn.
Bekijk onze referenties.

Bedrijfsuitjes op maat

Naast de ruime keuze aan bedrijfsuitjes en andere groepsuitjes op deze site is er nog veel meer mogelijk. Onze medewerkers helpen u graag bij het aanpassen van uw groepsuitje aan uw wensen en budget. Ook kunt u zelf een combinatie maken van onderdelen uit verschillende arrangementen, we maken vervolgens graag vrijblijvend en zonder meerkosten een offerte op maat.

Geen reserveringskosten

Wij streven naar duidelijkheid in onze communicatie en brengen dan ook geen reserveringskosten in rekening.

Vervoer en hotelovernachting

Indien u dat wenst kan Stadsarrangement ook uw vervoer per touringcar en uw hotelovernachting verzorgen.

Annuleringsverzekering

Het kan gebeuren dat u uw gereserveerde uitje toch plotseling moet annuleren. Met de annuleringsverzekering die u bij ons kunt afsluiten is dat geen enkel probleem. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Brochure

Vraag vrijblijvend onze brochure aan! U hoeft alleen een mailtje te sturen aan info@stadsarrangement.nl. Vermeld in uw email duidelijk de bedrijfsnaam, uw naam en het adres. Binnen 3 dagen ontvangt u onze brochure per post.

Nieuwsbrief

Regelmatig sturen we per email onze nieuwsbrief uit met daarin acties en het laatste nieuws over onze arrangementen. Als u ook onze nieuwsbrief wenst te ontvangen stuur dan een email met als onderwerp "Nieuwsbrief" naar info@stadsarrangement.nl.

België & Duitsland

Ook in België en Duitsland organiseren wij al 5 jaar bedrijfsuitjes.

Contact

Onze medewerkers informeren u graag over al onze bedrijfsuitjes en de mogelijkheden in de verschillende steden. Klik hier voor onze contactgegevens.

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes