Zoek de Heilige Graal Leuven

Maak kennis met de mooiste highlights van Leuven tijdens deze spannende puzzeltocht door de stad!

Op zoek naar de Heilige Graal in Leuven

Al eeuwen is de mens gefascineerd door de Heilige Graal, de beker waarin het bloed van Christus opgevangen zou zijn. En de vindplaats van de graal ligt nu binnen handbereik tijdens deze puzzeltocht door Leuven. Met uw eigen smartphone en de speciale app lost u diverse raadsels en puzzels op die u dichter bij de vindplaats van de Heilige Graal brengen. Daarnaast krijgt u ook vragen over diverse highlights van Leuven.

Hoe werkt het precies? De speciale app kan gedownload worden via de Google Play Store (Android), of via de de App Store (Iphone). Met een code start u uw versie van het spel op uw eigen smartphone. Op uw scherm ziet u de plattegrond van Leuven waarin u zelf beweegt. De rode pointers zijn de highlights van de stad. Nadert u de rode pointer op 15 meter, dan verschijnt er een vraag over deze highlight of een raadsel. Uw quest kan beginnen...

In teams of individueel

Het spel kan gespeeld worden op een Iphone (IOS) of op een Android (o.a. Samsung) smartphone. Iedereen krijgt een eigen versie van het spel op zijn smartphone, u hoeft dus niet met een groepje 1 smartphone te delen. Het leukste is in groepjes van 4-6 deelnemers de stad in te gaan en dat iedereen de vragen zo goed mogelijk probeert te antwoorden.
Aan het eind van het spel kan je je totaalscore vergelijken met anderen. Tijdens het spelen is het ook mogelijk de app pauzeren om bijvoorbeeld ergens een terrasje te pakken. 

Groepsgrootte
6 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 21 € 25,41
10 - 30 € 18 € 21,78
31 - 60 € 15 € 18,15
61 - 200 € 14 € 16,94
Inclusief
- Zoek de Heilige Graal spel waarbij iedereen het spel op zijn smartphone speelt (1,5 - 2 uur)

Reserveren Meer informatie