Workshop Schermen Maastricht

En Garde! Gedurende dit bedrijfsuitje in Maastricht leert u als geen ander de sabel te hanteren.

Ontvangst
Uw personeelsuitje begint in Maastricht, waar u wordt ontvangen door een ervaren instructeur. Vervolgens is het tijd voor actie!

Schermen
Uw scherminstructeur is een oud bondscoach of oud international. Hij zet zijn wereldwijde ervaring met veel plezier in om u kennis te laten maken met deze Olympische sport. Iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid kan meedoen met dit groepsuitje!

Allereerst krijgt u uitleg over de verschillende disciplines in de schermsport. Nadat iedereen vervolgens is voorzien van een schermvest, sabel, handschoen en masker (fotomoment!) gaat u zelf letterlijk aan de slag.

U begint met een aantal basis voet- en armtechnieken. Als het moment daar is, wordt het spel complexer gemaakt met nieuwe technieken, tips en trucs. Iedereen is tegelijk bezig, u schermt in tweetallen en in teamverband. Niet alleen zijn alertheid, controle, durf en inzicht belangrijk, ook respect voor de ander is een sleutel tot succes.

De workshop wordt afgesloten met een flitsende finale. Afhankelijk van de groepsgrootte is dit individueel of in teamverband. Uiteraard worden grotere groepen door meerdere instructeurs begeleid. 

Afsluitend diner
Na deze enerverende workshop is het tijd om gezellig samen aan tafel te gaan. Tijdens het driegangen diner heeft u gelegenheid om nog eens na te praten over deze gezellige dag. U heeft bij het diner per gang de keuze uit meerdere gerechten en uiteraard wordt er tijdens dit teamuitje rekening gehouden met uw dieetwensen.

Review bedrijfsuitje schermen:
Kennemer Wonen: "Ja dat was toch wel even een verrassende workshop voor de medewerkers van bedrijfsondersteuning! We kregen vakkundige uitleg van een oud wedstrijdschermer en oud bondscoach. Gewapend met vest, masker handschoen en wapen werd er lustig op los geduelleerd.

Onverwachte vaardigheden van collega's kwamen bovendrijven. Behendig dansend kwam de aanval soms uit onverwachte hoek. Sommigen bleken zelfs behoorlijk fanatiek! Na deze toch wel enerverende inspanning smaakte een biertje opperbest en zat de stemming er behoorlijk in. Na een heerlijk maal ging iedereen weer huiswaarts waar zeker nog een paar demonstraties werden gegeven aan het thuisfront..

Groepsgrootte
12 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 93 € 106,95
15 - 30 € 89 € 102,35
31 - 60 € 85 € 97,75
61 - 100 € 83 € 95,45
Inclusief
- Workshop schermen onder deskundige leiding
- Schermvest, handschoen, sabel, masker en verzekering
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie